[ X ]
FRESH
Mom-Jeans! Meghan Markle, îmbrăcată în blugi rupţi în luna a 6-a de ...
A avut un 2018 BUN și finalul a încununat opera! Ludmila Terzi: „S-a ...
Planuri de VACANȚĂ pentru 2019 – deja! Dianna Rotaru le-a dezvăluit!
Kylie Jenner şi Travis Scott se pregătesc de nuntă? Apropiaţii îi ...

A descoperit SECRETUL! Lilia Țulea: „Dacă știi asta, mâncarea fără carne îți iese impecabilă”

Lilia Țulea, soția Ambasadorului Republicii Moldova în Ungaria, a fost inițiată de mică în ale gătitului și știe să gătească delicios.

În ale gătitului, am fost inițiată de mică, la început mai ardeam mâncarea în tigăi, dar acum stăpânesc culinăritul destul de bine. Îmi prinde și bine, pentru că aici se mai întâmplă să și gătesc pentru oaspeți sau pentru recepțiile pe care le organizăm la Ambasadă”, a declarat ea pentru SHOK.md.

Gospodina a spus că de vreo 5 ani nu consumă carne și a fost nevoită să învețe să gătească cu și fără carne, pentru că e unica vegetariană din familie. „De dragul meu, am mers și la cursuri de gătit, unde am învățat că te poți alimenta în stil vegetarian, doar dacă poți găti gustos fără carne. Așa am aflat că secretul este în mirodenii și felul cum le combini în alimente. Dacă știi asta, mâncarea fără carne îți iese impecabilă”, a adăugat soția diplomatului.

Lilia Țulea a dezvăluit că, acasă, în familie, meniul depinde de preferințele copiilor. „Preferatele lor sunt clătitele, supa de linte, pastele, ardeii umpluți, carnea la rolă și, desigur că, fără pizza gătită acasă, măcar o dată, nu trece săptămâna”, a menționat ea.

SHOK.md

 


SEP 11, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...