[ X ]
[ X ]
FRESH
Există VIAȚĂ DUPĂ DIVORȚ! Katy Rain: „Este cineva”
FIICA lui Igor Cuciuc a lansat O PIESĂ SOLO, nu în stil etno! Producătorul: ...
Ce spune Inna despre bărbatul din viața ei: „Nu îmi aleg niciodată ...
Top 3 zodii de bărbaţi geloşi. Nativul Taur e de nestăpânit

A devenit MĂMICĂ de băiețel! Jurnalistă: „Tatăl tău ți-a ales numele – Kenzo e de origine japoneză”

Jurnalista Victoria Ungureanu, stabilită cu traiul la București, a devenit mămica unui băiețel la începutul lunii mai. Micuțul se numește Kenzo, informează SHOK.md.

„Datorită ție am radiat toată perioada sarcinei și radiez acum în fiecare zi, la fiecare moment de alarmă… culcarea și trezirea pentru programul tău alimentar. Mă face fericită pur și simplu sentimentul de liniște când te privesc dormind, zâmbind sau mâncând. Ești un copil cuminte în acest moment și nu ne dai prea multe bătăi de cap. Bătăi de cap mai mari și dezbateri am avut noi”, scrie e ape www.everydayjournalism.com.

Totodată, Victoria a vorbit și despre prenumele micuțului. „Dacă vreodată o să vrei să știi povestea numelui tău, să știi că tatăl tău l-a ales, fiind pasionat de culturile asiatice. Așadar, Kenzo este un nume de origine japoneză care are semnificația/traducerea – puternic. Eu însă îți spun Ken. Îți doresc ca în viață să ai puterea de a fi stăpân pe deciziile luate și mulțumit de lucrurile pe care le faci/le accepți în viață”, a precizat ea.

SHOK.md


MAI 13, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...