[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Izolarea i-a unit și mai mult pe Andra și Cătălin Măruță! Secretul ...
A avut o COPILĂRIE FERICITĂ! Oxana Barbu: „Păcat că generațiile de ...
Andrei Năstase – GÂNDURI, de Ziua Copilului: Ceea ce mă frământă este ...
Copilăria ei se asociază CU VERI CĂLDUROASE! Inga Ojog: „Îmi plăcea ...

A devenit PREȘEDINTA Organizației de Tineret a Partidului Șor! Prezentatoare TV: „Inițial, mi-a fost frică, eram sceptică”

Rodica Rusu Eșanu, prezentatoare TV și specialistă în comunicare, mai nou, este și președinta Organizației de Tineret a Partidului Șor, informează SHOK.md.

Mai nou, sunt Președinta Organizației de Tineret a Partidului Șor. Da, asta e ultima noutate din viața mea. Inițial, mi-a fost frică, eram sceptică când am acceptat să mă ocup de organizația de tineret, dar când am văzut luminițele din ochii a zeci de tineri pe care i-am cunoscut chiar în prima zi, am găsit motivația. Am realizat că în țara noastră nu e totul pierdut!”, a spus ea, pentru revista Red by RC.

De asemenea, Rodica a spus că au proiecte pentru mai multe categorii de tineri, și pentru cei de 18 ani, dar și pentru cei de 35. „De multe ori prefer să-i dau o șansă unui om foarte entuziasmat și talentat și nu caut neapărat unul cu un CV impresionant”, a precizat ea, pentru sursa citată.

Amintim că, Rodica Rusu Eșanu a candidat din partea Partidului Șor, la alegerile parlamentare din 24 februarie curent, în circumscripția nr. 51 SUA și Canada.

SHOK.md


MAI 18, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...