[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Bloggeriță – ENERVATĂ RĂU: Cu 5️ ore înainte de zbor, ne-au anunțat ...
Urma SĂ REVINĂ ÎN SUA! Irina Madan: „Ajunsă la aeroport, surpriză! ...
S-a aflat cine a fost primul iubit al Andrei Măruță! Fabio Niță călătorește ...
Fata MAMEI SAU A TATEI? Cătălina Carauș: „Cu cine semăn mai mult?” ...

A DIVORȚAT 3 ani în urmă, dar a ascuns! Svetlana Sainsus: „A apărut știrea cu sarcina și fostul soț a insistat să spun”

Svetlana Sainsus (34 ani) a divorțat 3 ani în urmă, dar despre asta a anunțat recent, când a anunțat și despre faptul că e însărcinată din nou, informează SHOK.md.

„Cu fostul meu soț am făcut cunoștință la 16-17 ani și a fost dragostea mea mare. De fapt, am divorțat de 3 ani și am încercat să ascund, dar deja era evident, și a apărut știrea cu sarcina… Fostul meu soț a insistat să spun despre divorț, pentru că ne simțeam ambii penibil, el a insistat și deja am spus”, a spus ea, într-un live pe pagina de Facebook „PRO BSE”.

De asemenea, Svetlana a spus că sunt în „relații normale, de oameni maturi”. „Sigur au fost mai frumoase, dar în ultimul timp s-au mai stricat așa, dar nu e Doamne Ferește. Avem discuții serioase, avem un copil împreună”, a precizat ea, pentru sursa citată. Potrivit spuselor sale, fostul soț își respectă obligațiile financiare.

Cât despre viața lor, Svetlana a povestit că au locuit și-n Anglia, și-n Federația Rusă, acolo unde s-au ocupat de afaceri. Activitatea lor de bază consta în aprovizionarea magazinelor alimentare.

Amintim că, Svetlana Sainsus este însărcinată cu al doilea copil.

SHOK.md


OCT 24, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...