[ X ]
FRESH
Daniela Culev a dezvăluit SEXUL BEBELUȘULUI, într-un mod inedit! A ...
Andra are o fiică care îi seamănă perfect. Micuţa Eva împlineşte patru ...
Pregătește UN VIDEOCLIP SPECIAL! Lenuța Gheorghiță: „Vor fi câteva ...
O pictoriță din Moldova A STRĂBĂTUT BOSFORUL ÎN ÎNOT: „A fost o aventură ...

A făcut studii în Marea Britanie și SUA, dar A REVENIT! Radu Marian: „Acolo, cu siguranță, nu ajungeam deputat, la 28 de ani”

Radu Marian are 28 de ani și este primul deputat de etnie romă din Republica Moldova, ales pe listele Blocului ACUM. El a făcut studii peste hotare, dar a decis să revină în țară, pentru că, spune el, consideră că era nevoie de el aici, informează SHOK.md.

„Mi-am dat seama că o să am o activitate mai mare aici decât acolo, deși viața acolo e mai confortabilă. E o decizie bună, eu acolo, cu siguranță, nu ajungeam deputat la 28 de ani (râde)… Glumesc. Dar mi-am dat seama că e mai mare nevoie daici decât acolo. Vreau să ajut oamenii și țara, în care m-am născut, deși îmi pasă și de problemele de ordin internațional. Dar la moment vreau să mă concentrez pe Republica Moldova”, a spus el, în cadrul emisiunii „Iubește viața” de la TV8.

Deputatul a mai spus că, la început, unele rude l-au sfătuit să nu divulge apartenența etnică, el, însă, a făcut-o și, afirmă că, va depune eforturi în mod special pentru soluționarea problemelor romilor. În opinia sa, cele mai mari probleme sunt: nivelul scăzut de școlarizare și lipsa de comunicare sau nivelul scăzut de comunicare dintre romi și restul societății.  „Eu am încredere în forțele și capacitățile proprii”, a precizat parlamentarul.

SHOK.md, cu referire la www.diez.md, precizează: Radu Marian, în 2016, a câștigat bursa de studii masterat „Chevening”, oferită de Ministerul Afacerilor Externe al Marii Britanii, de asemenea acesta a mai studiat în SUA în 2012, datorită bursei „UGRAD” oferite de Departamentul de Stat al Statelor Unite. În Moldova, Radu și-a făcut studiile la Academia de Studii Economice din Moldova, licențiat în Științe Economice, specialitatea Finanțe și Bănci.

SHOK.md


APR 12, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...