[ X ]
[ X ]
FRESH
Cum face Anda Adam bani pe timp de criză: "E o afacere care se mişcă"
Nutriționistul ATENȚIONEAZĂ asupra efectelor negative ale DIETEI FORȚATE: ...
NU ARE INSPIRAȚIE! Cătălina Carauș: „Nu mi s-a mai întâmplat de mult ...
Katy Perry mai are puţin şi naşte! Cum a pozat celebra cântăreaţă ...

A fost deja de câteva ori! Răspunsul NEAȘTEPTAT al lui Andrian Candu la întrebarea „V-a plăcut în funcția de președinte al țării?”!

Rău e soldatul care nu vrea să devină general – zice o vorbă mai veche. Totuși, se pare că, Președintele Parlamentului nu-și dorește să devină Președinte de țară, or, cel puțin, nu interimar – asta a lăsat să se înțeleagă după ultima sa experiență în acest rol, informează SHOK.md.

Candu, fiind întrebat în cadrul emisiunii „Moldova în direct” de la Moldova 1 – „Dvs., săptămâna aceasta ați fost pentru puțin timp Președintele țării, atunci când ați semnat decretul de numire a celor doi miniștri Silvia Radu și Nicolae Ciubuc. V-a plăcut?”, a răspuns că nu i-a plăcut deloc postura.

„Nu, da chiar deloc. Consider că, fiecare funcționar și demnitar trebuie să-și facă lucrul, care îi este prescris de lege și atribuțiile directe, nu cele care apar indirecte, din încălcarea legii de către alții. Nu-i nimic ce să-ți placă sau să nu-ți placă. 5 minute de semnat un decret și de primit jurământul din partea miniștrilor, nu e chestiune care să zici că-ți place sau nu-ți place. Cu regret, nu-mi place situația”, a explicat Candu.

Amintim că, Președintele Parlamentului a asigurat interimatul funcției de Președinte al țării în cazul numirii noilor miniștri, urmare a unei hotărâri a Curții Constituționale. Andrian Candu nu este la prima experiență de acest gen.

SHOK.md


SEP 28, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...