[ X ]
[ X ]
FRESH
RUDE PRIN ALIANȚĂ! Un ex-lider de partid a dezvăluit: Am avut onoarea ...
Rodica Ciorănică – ÎNDRĂGOSTITĂ: „Nu se știe dacă atunci, când eram ...
PERIOADĂ GREA! Cătălina Carauș: „Practic sunt alergică la tot ce zboară ...
A apărut un Ghiță în viața ei?! Cleopatra Stratan a făcut o declarație ...

A început SĂ SCRIE O CARTE! Lilu Ojovan: „Totul se întâmplă la timpul și în locul potrivit. Poate nici acum nu sunt tare coaptă”

Prezentatoarea TV Lilu Ojovan, 4 ani în urmă a încetat să mai scrie pe blog și a tot primit mesaje că ar fi bine să scrie o carte, și iată că zilele trecute a venit momentul când a scris primele rânduri din viitoarea sa carte, informează SHOK.md.

„Am înțeles deja tot mai mult cat de important e sa stam acasă. Știu ca grijile și panica ocupa mult spațiu in gândurile voastre. Dar noi suntem stăpânii in mintea și sufletul nostru și suntem in forța sa decidem pe ce cheltuim timpul nostru. Aleg sa fac ce îmi aduce placere. Mi-am pus un playlist cu muzica buna. Laptopul in brațe și la scris. Demult trebuia sa fac asta. Sau de fapt … acum trebuia sa încep. Totul se întâmpla la timpul și in locul potrivit. Încep a scrie cartea. Încă de acum 4 ani de când am încetat sa mai scriu pe blog primeam mesaje de la voi “scrie o carte, as citi-o cu drag”. Răspundeam cu – mai târziu sa mai acumulez experiențe și înțelepciune. Poate nici acum nu sint tare coaptă, dar încă o data ma conving ca nu trebuie sa amâni. AZI trebuie sa le spunem părinților și copiilor ca ii iubim. Sa facem ce ne place – sa pictam, sa citim, sa dansam, sa dormim, sa ne bucurăm ca suntem împreuna. Acasă”, a mărturisit ea, pe Instagram.

SHOK.md


MAR 24, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...