[ X ]
FRESH
Află AICI cum a ajuns Felicia Sîrbu să-și facă DEBUTUL ÎN ACTORIE ...
Meghan Markle, în genunchi când a vorbit pentru prima dată despre ...
Au jucat NUNTA, iar înainte – o ESCAPADĂ, în straie de miri! Maria ...
Pregătește NOI EDIȚII ale emisiunii sale! Andrei Popov: „8 zile - ...

A muncit mai mult de un an în Malaezia și a călătorit ÎN PESTE 50 DE ȚĂRI! Alexandru Coica: „Mă văd, totuși, în Moldova”

Alexandru Coica, expert în relații internaționale, are 34 de ani și, până acum, a călătorit în peste 50 de țări, a muncit mai mult de un an în Malaezia, însă își vede viitorul acasă, în Moldova, informează SHOK.md.

„Așa a ieșit cu jobul. Inițial, îmi plăcea să călătoresc, dar e mare diferență când călătorești cu jobul și când călătorești pentru vacanță, din plăcere”, a povestit el într-un interviu pentru „Prima Oră” de la Prime TV, precizând că demult nu a numărat câte țări a vizitat.

De câteva luni Alexandru a revenit și activează în Moldova și, mărturisește că, își vede viitorul aici. „Niciodată nu poți spune nu, nu se știe ce-ți rezervă viața. Pe o perioadă lungă eu mă văd, totuși, aici”, a spus el.

În ceea ce ține de experiența vastă și reușitele sale, Alexandru a spus că, cel mai probabil, secretul e în pasiune. „Când faci ceea ce îți place, îți reușește”, a menționat tânărul. De asemenea, a spus că a început să muncească încă din adolescență, iar primul job serios a fost pe la 17 ani, iar de atunci au fost numeroase oportunități și activități în țară și peste hotare.

Totodată, el a mărturisit că unul dintre cele mai mari visuri ale sale este să vadă Moldova în top 30 cele mai dezvoltate țări din lume.

SHOK.md


SEP 20, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...