[ X ]
FRESH
Delia, în cea mai sexy ipostază de până acum. Cum s-a pozat solista
„Opriți burtica – eu cobor” -  UN NOU PROIECT lansat de blogul pentru ...
MASTERCLASS de la Marina Mîndru: Cum să faci O FOTOGRAFIE la piscină ...
Jenna Dewan și Channing Tatum s-au reunit! Care e relația lor?

A plecat din Moldova pentru un viitor FRUMOS și a devenit CEA MAI BUNĂ VOCE din Murmansk! FOTO//

Alex Maestro este un tânăr pasionat de muzică, care a plecat din Moldova în căutarea unui trai mai bun, iar recent a fost desemnat „cea mai bună voce masculină” într-o regiune din Federația Rusă.

Pentru SHOK.md, el a spus că în Moldova muncea în calitate de interpret și moderator de nunți, dar a plecat din Moldova pentru că veniturile nu acopereau cheltuielile.

„Ca să închiriezi un apartament, plus toate cele necesare, ai nevoie minim de 7000 lei. Moldovenii sunt nevoiți să lucreze pentru bănuți”, a menționat el.

Alex s-a stabilit cu traiul, de ceva vreme, în orașul Murmansk, Rusia. „Am început să lucrez ca interpret în karaoke, iar apoi am fost auzit de un producător de aici. Acum sunt art-manager pe o rețea de cluburi de noapte și karaoke. Și primit titlul de „cea mai bună voce masculină” din aceasta regiune”, a mărturisit interpretul.

Alex a spus că obișnuiește să cânte piesele lui Joe Cocker, Michael Buble, Carla’s Dreams și alții. El are și două piese proprii, iar foarte curând va lansa una nouă.

Totodată, el a afirmat că promovează Moldova oriunde merge, pentru ca oamenii să cunoască țara dintr-o perspectivă bună.

alex alex1 alex2 alex3 alex4

SHOK.md


MAR 17, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...