[ X ]
FRESH
Ce stylish a fost prima-doamnă a Franţei la întâlnirea de la Palatul ...
Timpul de afară rezonează cu STAREA SA INTERIOARĂ! Prezentatoare TV: ...
Iată cele 9 FINALISTE ale concursului Miss Continental Moldova! FOTO//
Ce fiică frumoasă are Jennifer Lopez! Emma îi seamănă perfect mamei ...

Fundația de Binefacere a Primei Doamne, Galina Dodon. Uite ce REZULTATE a înregistrat în mai puțin de 2 ani! VIDEO//

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a comunicat că, în decursul a mai puțin de 2 ani de activitate, Fundația de Binefacere „Din Suflet” a Primei Doamne a oferit suport la peste 150.000 de persoane de pe întreg teritoriul țării, inclusiv la peste 5450 de familii cu mulți copii, informează SHOK.md.

Într-o postare pe o rețea de socializare, Igor Dodon a scris că, ajutorul a fost acordat în cadrul mai multor acțiuni sociale naționale, precum și prin asistență personală.

„Printre prioritățile Fundației se numără: oferirea unor condiții mai bune pentru educația și dezvoltarea copiilor din grădinițe și școli; promovarea unui mod de viață sănătos; susținerea familiilor cu mulți copii, familiilor monoparentale, familiilor social-vulnerabile și altor persoane aflate în dificultate. Vom continua șirul faptelor bune, având drept motivație zâmbetele copiilor, cuvintele de recunoștință și lacrimile de bucurie ale persoanelor care au beneficiat de susținere din partea Fundației de Binefacere ”Din Suflet””, a punctat Dodon.

SHOK.md


SEP 4, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...