[ X ]
[ X ]
FRESH
S-au cunoscut 2 ANI ÎN URMĂ! Sasha Lopez: „Nu-mi venea sa cred. De ...
Pregătește UN ALBUM și a lansat prima piesă din cele 11! Tinna Gi: ...
Natalia Gordienko, despre participarea la Eurovision în 2006 și LOCUL ...
E SINGURĂ, dar… Lia Taburcean: „Am pe cineva cu care comunic, cu care ...

A PUS PUNCT după 7 ani! Jurnalistă, stabilită la București: „Nu voi reuși să ofer ceea ce trebuie fiind la distanță”

Jurnalista Victoria Ungureanu, stabilită de un an la București, a comunicat, recent, că a decis să pună punct activității la proiectul „Everyday Journalism”, informează SHOK.md.

„Am decis să pun un punct în viața mea. După aproape 7 ani de căsnicie cu site-ul Everyday Journalism, am decis să mă opresc aici pentru a începe o nouă etapă în dezvoltarea mea. M-am tot gândit și am ajuns la concluzia că nu voi reuși să ofer ceea ce trebuie fiind la distanță și că ar fi mai bine pentru mine acum să dezvolt un proiect la București. Timpul și oamenii ne schimbă, așa că e firesc să se schimbe și pasiunile noastre. Dacă este cineva aici căruia i-au plăcut proiectele Everyday, atunci anunț că are acum șansa să îmi scrie și să discutăm oportunitățile.

Everyday va rămâne mereu un proiect care mi-a deschis foarte multe uși, am cunoscut oameni, am trăit emoții, am eșuat, am avut succes, am râs și am plâns, am învățat și i-am învățat pe alții. Despărțirea e mereu dureroasă, mai ales dacă la mijloc sunt sacrificiile și timpul tău. Însă entuziasmul se reaprinde anume cu astfel de plecări… și cu alte lansări ❤️ Poate ar trebui la un moment dat să scriu un articol despre cum să crești un site cu zero investiții ? Sfatul meu este să faceți lucrurile doar atât timp cât vă pasionează. Dacă dispare pasiunea, atunci inevitabil apar frustrările, remușcările și nu mai evoluați… Iar eu sunt decisă ca în 2019 să evoluez ?”, a scris ea, pe Facebook.

SHOK.md


IAN 11, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...