[ X ]
FRESH
Eva Mendes, desfigurată de operaţiile estetice? Actriţa este de nerecunoscut
O NOUĂ IDILĂ în showbiz! Miss Moldova 2017 S-A CUPLAT cu un interpret! ...
Daniela Ciocanu – ÎN COSTUM DE BAIE, la 2 luni de la naștere! „Și ...
Compania de consultanţă şi promovare a imaginii POLIEXPERT marchează ...

A REVENIT din Germania și s-a apucat, din nou, de TV! Traian Stoianov: „Am făcut armata acolo, am muncit și într-un lagăr de refugiați”

Bucătarul Traian Stoianov a revenit din Germania, acolo unde a activat în această calitate, însă, recunoaște că, a fost destul de greu, informează SHOK.md.

„Eu am făcut armata, taică-meu a făcut armata la capătul geografiei și îmi povestea cum a rezistat, și eu vreau să vă spun că pentru mine a fost un fel de armată, pentru că în Germania nu rezistă acolo. Eu am rezistat, dar iată-mă aici, pentru că dorul de casă…mai multe”, a declarat Traian, în cadrul emisiunii, pe care o moderează, „Rețete și Rețele” de la Jurnal TV.

De asemenea, el a spus că a muncit și într-un lagăr de refugiați, a gătit pentru ei, însă a dat de înțeles că nu vrea să vorbească prea mult la subiect.

Traian Stoianov a precizat că el va fi responsabil de bucatele din emisiune. „Vă voi prezenta cele mai bune rețete adunate din toată lumea”, a spus el.

SHOK.md amintește: Traian Stoianov a plecat din televiziune și din țară în vara anului 2015. El a plecat în Germania și a revenit acum. Bucătarul este căsătorit și are o fetiță.

45120087_2067991246847382_8652512372876902400_n

SHOK.md


OCT 30, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...