[ X ]
[ X ]
FRESH
Andreea Bălan a apărut complet goală în noul său videoclip. Îşi cântă ...
„Iluzia Fericirii” – O NOUĂ CARTE! Dorian Furtună: „În curând… Pentru ...
S-A LANSAT ÎN MUZICĂ! Emilian Crețu – Dora Show: „S-a cheltuit… nu-i ...
Îi dai 52 de ani? Cum s-a pozat Toni Braxton, interpreta hitului „Un-Break ...

A revenit din LUXOSUL DUBAI și își dezvoltă PASIUNEA în Moldova! Tina Fistashka: „În spatele acestor realizări se ascund multe sacrificii”

Tina Fistashka a plecat în Dubai în anul 2014, pentru că-și dorea ceva nou în viața sa, iar, recent, a revenit acasă, la Chișinău, și și-a transformat pasiunea într-o mica afacere, informează SHOK.md.

Când am plecat în Dubai, în 2014, eram organizator de eveniment și, concomitent, avea unele activități de parteneriat. Mereu am fost înfometată de realizări mai multe, succese mai multe, dezvoltare personală continuă. De aceea, mi-am propus să plec în Dubai, acolo unde nivelul serviciilor și activităților sunt de cel mai înalt nivel posibil.

A fost o provocare mare pentru mine aproape imposibilă din motiv ca nu știam engleza, nu aveam nici un cumătru sau Cumătra ? pe acolo care să mă găzduiască pentru o perioada făcându-mi existența mai buna acolo. Dar, asta nu m-a oprit”, a spus Tina pentru SHOK.md.

Tânără a povestit despre activitatea sa de aproape trei ani într-o rețea hotelieră și apoi – la o casă de modă foarte renumită, aproape un an. „Au fost 4 ani frumoși, interesanți, cu multă muncă și cu multe provocări în dezvoltarea experienței personale și cea profesională”, a subliniat ea.

Tina a spus că a venit la Chișinău pentru a-și realiza un vis vechi – de a face cursuri de design vestimentar, dar a preluat din Dubai și experiența de a crea compoziții personalizate inspirate, pe care le face acum în Moldova și se bucură de mare succes.

Interviul integral despre experiența din Dubai, activitățile sale acolo, ce practici a preluat, cum e revenirea la Chișinău, cu ce se ocupă acum, dar și dacă mai pleacă peste hotare, va fi publicat la finalul acestei săptămâni pe www.shok.md.

SHOK.md


MAR 13, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...