[ X ]
FRESH
Cher, apariţie impecabilă! Artista a dezvăluit cum se menţine în formă ...
Iată CUM S-A ÎMBRĂCAT Prima Doamnă, la întâlnirea cu cuplul prezidențial ...
Experiență PLINĂ DE ADRENALINĂ pentru Anastasia Fotachi! Uite ce a ...
Meghan Markle chiar este nefericită! Dezvăluirile incredibile ale ...

A REVENIT în Moldova după 5 ani, este model și lucrează la un PROIECT INEDIT! FOTO//

Alexandra Livițchi are 20 de ani, este model, a locuit timp de 5 ani în Portugalia, iar, recent, a revenit acasă, în Moldova, și urmează să implementeze un proiect inedit.

În cadrul unui interviu pentru SHOK.md, Alexandra a menționat că decizia de a pleca din țară a aparținut în totalitate mamei sale. „Fiind minoră (15 ani) nu puteam alege și nu eram conștientă că în țara noastră posibilitățile de supraviețuire erau, pe atunci, minime. Inițial, mama, prin intermediul unei rude, s-a stabilit acolo și, având deja un serviciu stabil, ne-a luat și pe noi – eu și sora mea”, a dezvăluit modelul.

Frumoasa blondă a spus că gândul de a reveni în țară a apărut încă din primii doi ani când se afla acolo. „Însă am rămas să-mi continui studiile. Acum sunt acasă, pentru că aici mă simt eu în toată firea mea, aici pot să mă afirm și aici mă simt cel mai bine”, a subliniat ea.

Alexandra a mai comunicat că, în prezent, lucrează la un proiect interesant, ce urmează să fie implementat în Moldova, în viitorul apropiat. „Pot să spun că, va fi un proiect interesant, în special, pentru domnișoarele care împărtășesc același vis ca și mine”, a dezvăluit tânăra.

SHOK.md va publica mâine interviul integral cu Alexandra Livițchi, în cadrul căruia veți afla despre activitatea și colaborările ei în calitate de model, despre viața sa peste hotare, trucurile sale de frumusețe și altele.

SHOK.md


AUG 8, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...