[ X ]
FRESH
Melania Trump, ELEGANTĂ într-o rochie semnată de Victoria Beckham!
INTERVIU// Radu ŞARBEI: Mereu am spus că voi face un film, dar nu ...
A făcut O ALTĂ FACULTATE decât studii în muzică! Aura: „Pentru mine ...
Ține POST NEGRU doar pe apă și nu mănâncă deloc sare, zahăr și altele! ...

A revenit la O PASIUNE MAI VECHE! Cristina Gheiceanu: „Ceva mai caraghios nu am văzut, în viața mea!”

„Demult vroiam sa incep sa fac sport, dar fiind o fire care se plictiseste extrem de repede si are multa energie, imi trebuia ceva special. Intrucat in adolescenta am facut ani la rand dansuri (pop si hip-hop), m-am gandit ca ar fi frumos sa reincep. Zis si facut”. Despre aceasta împărtășește Cristina Gheiceanu într-o postare pe blogul său.

Ea a menționat că la prima lecție era sigură pe sine. „Mi-am zis in gand: pana si Beyonce o sa moara de invidie la miscarile mele, doar am dansat ani la rand, in trecut.)))))

Am invatat miscarile si vine momentul cand ce am invatat, trebuie de pus pe muzica. Sincer, eu credeam ca imi iese perfect, in mintea mea, ma vedeam deja pe scena si imi ziceam ce tare sunt.)))))))))

Atunci, imi vine asa o idee: ia sa dau telefonul cuiva, ca sa ma filmeze in timp ce dansez, sa ma vad dintr-o parte”, a scris bloggerița, precizând că rezultatul a fost neașteptat și ea credea că, de fapt, arată altfel.

Cristina a menționat, în context: „Dintr-o parte aratam de parca eram electrocutata. Nu intelegeai unde incepe miscarea si unde se termina. Parca aveam o problema, daca ma priveai dintr-o parte.)))))) Era imposibil sa te uiti la acel video si sa nu te tavalesti de ras.)))))))Ceva mai caraghios nu am vazut, in viata mea.)))))”.

SHOK.md


AUG 13, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...