[ X ]
FRESH
Totul despre nebunia lui Britney Spears și scandalul cu tatăl ei! ...
Îmbină rolul de mamă CU CEL DE POETĂ! Oxana Barbu: „Sunt inspirată ...
OrheiLand - cel mai mare parc de distracții din Republica Moldova, ...
Nata Boboc a lansat O PIESĂ EMOȚIONANTĂ - dedicată tuturor persoanelor ...

Vicepreședintele unui partid din Moldova A SLĂBIT 22 de kilograme: „Am schimbat toate hainele, de 2 ori” FOTO//

Ex-deputatul Valeriu Munteanu, vicepreședintele Partidului Liberal, ajunsese prin anul 2009 la 92 de kilograme, însă, între timp, a slăbit 22 de kilograme, informează SHOK.md.

„Aveam 92 de kilograme când am venit de la Primărie în Parlament. La televizor în general eram foarte mare, lumea cred că zicea că astă o venit și o să ne mănânce toată pâinea (râde). Vreo 5-7 kilograme le-am pierdut fără sport, apoi în vreun an am scăpat de toate. Acum am 70 de kilograme”, a povestit Munteanu, adăugând: „am schimbat toate hainele, de 2 ori”.

Fostul ministru al Mediului a spus că a scăpat de kilograme grație alergatului, antrenamentelor de la sala de sport, dar și alimentației potrivite, deși, potrivit spuselor sale, nu e vorba de o dietă.

Recent, într-o postare pe blogul său, Munteanu a povestit cum a început să facă jogging. „Acum ceva mai bine de un an, îmblânzind lenea şi nehotărârea, am decis, împreună cu un prieten, să ne pregătim pentru a alerga pe distanţe mai lungi, punându-ne la încercare pregătirea fizică şi rezistenţa”, a povestit el.

Liberalul a spus că obiectivul pe care l-a stabilit anul trecut (şi pe care mi l-a dorit de 20 de ani) era să reuşească să alerge un maraton deplin — 42 km. „Iar dacă ai cu 15 kg mai multe decât este norma şi nu reuşeşti să alergi decât 5 km, obiectivul poate fi considerat destul de îndrăzneţ” – adăugat fostul deputat. „Au urmat 14 luni în care, de două ori pe săptămână, începând cu 5:30 dimineaţa am alergat câte 5 km, apoi — 10, apoi — 15, iar în ultima jumătate de an alergăm câte 17 km, iar duminica — 35 km”, a povestit Munteanu, precizând că aleargă de la Floreni spre Merenii Noi şi Mereni tur-retur (traseul de 17 km) sau Floreni—Merenii-Noi—Chirca—Botnăreştii-Noi—Socoleni dus-întors (traseul de 35km).

SHOK.md precizează: Valeriu Munteanu a fost deputat în Parlamentul Republicii Moldova din 3 noiembrie 2009 până în 30 iulie 2015, iar primar al satului Floreni din raionul Anenii Noi din partea Partidului Liberal în perioada iunie 2007 — noiembrie 2009.

SHOK.md


FEB 2, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...