[ X ]
[ X ]
FRESH
Blestemul Contagion? Şi Marion Cotillard, un alt star din acest film, ...
E INDIGNATĂ de iresponsabilitatea celorlalți! Scriitoare: „După pandemie ...
Dana Markitan a lansat VIDEOCLIP: Soțul meu, la o nevoie – gen Covid, ...
Bianca Drăgușanu își face un nou implant, după despărțirea de Alex ...

A spus CU CINE și-a sărbătorit ZIUA DE NAȘTERE! Andrei Năstase: „Am învățat să nu-mi mai număr anii, ci să-i adun pe rând, în fiecare vară” FOTO//

Vicepremierul Andrei Năstase, ieri, și-a sărbătorit ziua de naștere – a împlinit 44 de ani. El a sărbătorit – muncind, a fost la Orhei și Telenești, și a trecut și pe la mama sa cu un buchet de flori, informează SHOK.md.

Năstase a mers la mama sa în pauză și a spus că ziua lui e și ziua ei.

„Nimic nu poate fi mai frumos decât să ne putem aduna anii petrecuți în călătoria noastră pe Pământ alături de cei care ne-au dat viață. Ziua mea este și ziua Mamei, draga mea MAMĂ pe care Dumnezeu mi-o lasă încă pentru a-i putea săruta mâinile și a-i spune zilnic cât de mult o iubesc și-i datorez.

Ziua mea este și ziua Tatălui meu care, știu sigur, mă vede de acolo unde s-a dus din frageda mea pruncie.

Am fost astăzi la Orhei și Telenești, m-am întâlnit cu angajații celor două inspectorate de poliție. Muncesc și astăzi, așa cum știu eu mai bine, cât de mult este cu putință. În pauză am trecut și pe la Mama Acasă. Am stat cu Ea puțin, iar acest lucru mă liniștește, îmi dă putere, credință și speranță”, a spus politicianul.

De asemenea, omagiatul a spus că nu-și numără anii și-și dorește în continuare ani buni și drepți.

Am învățat să nu-mi mai număr anii, ci să-i adun pe rând, în fiecare vară, pur și simplu, într-un singur pumn, bărbătește și cu maximă asumare și responsabilitate. A mai trecut un an, nu știu câți vor mai urma. Mă rog doar să fie mulți, dar buni și drepți cu viața mea și cu a tuturor celor pe care-i iubesc atât de mult. Vă iubesc enorm de mult pe toți și știu sigur că doar credința și dragostea de pământurile și familiile noastre ne va da puterea să ieșim cu toții la lumină și să ne construim aici, acasă, lumea pe care cu toții ne-o dorim. O lume mai bună, dreaptă, sigură și prosperă pentru noi și pentru generațiile viitoare”, a scris el, pe Facebook.

67718985_498968364210159_1216400781939310592_n

SHOK.md


AUG 7, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...