[ X ]
FRESH
Ce stylish a fost prima-doamnă a Franţei la întâlnirea de la Palatul ...
Timpul de afară rezonează cu STAREA SA INTERIOARĂ! Prezentatoare TV: ...
Iată cele 9 FINALISTE ale concursului Miss Continental Moldova! FOTO//
Ce fiică frumoasă are Jennifer Lopez! Emma îi seamănă perfect mamei ...

A susținut MASTERCLASS-URI în Moldova și România! Roman Burlaca: „Când lucram la program, mă gândeam dacă voi avea ce spune 9 ore pe zi”

Regizorul Roman Burlaca a susținut câteva masterclass-uri despre experienţele sale în ceea ce ține de realizarea clipurilor video şi promite că va mai reveni și cu alte lecții de acest gen , informează SHOK.md.

„Când lucram la programul evenimentelor şi la conţinutul lor, m-am întrebat la un moment dat daca o sa acoper cele 9 ore pe zi cu informaţie, dacă o să am ce să le spun? Dupa prima zi am râs cu toţii atunci când cele 9 ore au expirat, iar eu tot continuam sa vorbesc si sa impart din experiente. M-am bucurat nespus de mult să vad colegi (pentru că majoritatea participanţilor deja îşi fac loc în domeniul audio-vizual) care depun pasiune în ceea ce fac, dar mai mult de atât m-am bucurat să aud la finalul masterclassurilor: Multumesc mult, a fost fantastic. Promitem sa revenim intr-un an sau doi cu inca o serie de masterclassuri. Hugs!” a scris Roman, pe Facebook.

Amintim că, Roman Burlaca a susținut masterclass-uri despre „Music Video Production” la: 30 – 31 octombrie I Chișinău 10 – 11 noiembrie I București 20 – 21 noiembrie I Timișoara.

Cristina TOMAC


DEC 4, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...