[ X ]
[ X ]
FRESH
Ruby nu a mai ieșit din casă de aproape o lună. „Ne-am dus destul ...
Lili Lozan STĂ ACASĂ de 20 de zile: „Când văd „romanticii” prin parc ...
Poliția de Frontieră A DAT START UNUI CONCURS pentru copiii angajaților: ...
Regele Thailandei s-a izolat alături de 20 de femei într-un hotel ...

A trecut BLOGGINGUL pe locul doi și s-a lansat ÎN ALT DOMENIU! Svetlana Matvievici: „Să înceapă noua provocare a vieții!”

Svetlana Matvievici a anunțat recent, pe Facebook, că bloggingul și călătoriile trec pe planul doi și acceptă o nouă provocare a vieții, la București, unde e stabilită de câteva luni, informează SHOK.md.

„De când m-am mutat la București, am înțeles că vreau să fac ceva nou, vreau o nouă provocare în noua mea viață! O activitate care să-mi ofere posibilitatea să pun în practică toate cunoștințele, experiența și abilitățile acumulate până acum, dar și să-mi ofere acea plăcere financiară de care am nevoie.

Mie îmi place să ajut oamenii, îmi place să comunic cu oamenii așa că am ales să devin AGENT IMOBILIAR!

Vreau să-și ajut pe oameni să-și găsească locuința potrivită unde se vor simți „acasă”!”, a comunicat ea, precizând că e un job pe care îl face din tot sufletul, cu responsabilitate, seriozitate și promptitudine.

Știu că am multe de învățat, dar mai știu că totul depinde de motivația și dorința mea de a excela. Nimic nu e imposibil, totul se învață!”, a mai spus Svetlana.

De asemenea, ea a precizat: „activitatea din online, blogging-ul, vinul, călătoriile, cititul și bicicleta rămân a fi pasiunile mele, pentru care voi încerca să-mi fac mai mult timp, dar activitatea mea de bază va fi acea de a face oamenii fericiți, găsindu-le casa potrivită. Să înceapă noua provocare a vieții!”.

Într-o postare anterioară, ea a povestit cum 5 ani în urmă s-a lansat în blogging, după ce a făcut p mare schimbare în viața personală. „ În toți acești 5 ani de blogging am întâlnit mulți oameni, de la care am învățat multe lecții importante. Am avut de toate, și cuțite în spate, și trădări, și poduri arse, și speranțe false, dar și brațe deschise, sfaturi înțelepte, emoții pozitive, amintiri de neuitat, îmbrățișări, încurajări și iubire”, a rezumat Svetlana cei 5 ani în blogosferă.

SHOK.md


IUN 25, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...