[ X ]
[ X ]
FRESH
Adevăratul motiv pentru care designerul Karl Lagerfeld purta mereu ...
A filmat, totuși, VIDEOCLIP NOU! Diana Stoica: „Au avut loc filmările ...
A avut JOBURI DIFERITE – decorator, moderator, DJ și make-up artist! ...
MULTE PLANURI ȘI PIESE! Lenuța Gheorghiță: „Mi-am dorit o vacanţă, ...

A trecut printr-o mare TRAGEDIE! Diana Voevuțki: „Era ajun de Crăciun, eram cu copilul pe picioare, m-au sunat și mi-au spus că soțul meu nu mai e”

Designerul Diana Voievuţki a trecut printr-o perioadă grea din viaţa sa. Ea a vorbit despre aceasta în cadrul emisiunii „Iubeşte viaţa” la TV8.

„Cel mai greu mi-a fost să accept realitatea dură. Ştirea mi s-a spus când eu eram cu copilul pe picioare îl adormeam. Tatăl copilului era plecat la muncă, în ajun de Crăciun, eu îl aşteptam acasă, pregăteam masa de sărbătoare şi m-au sunat şi mi-au spus că nu mai e.

N-am mai vorbit despre asta, a fost greu să accept o trădare a oamenilor, pentru că mi s-a luat tot. Eu nu am apucat să-l mai văd pe el, dar persoana care a fost vinovată de acest accident, nici măcar nu era soţul meu la volan, am mers cu ea prin judecată, el a fost găsit vinovat, îmi e dator cu o sumă mare de bani ca prejudiciu moral şi a avut tupeul să-mi spună, privindu-mă în ochi, copil de 23 de ani rămas singur, că eu mă folosesc de situaţia mea.

A fost multă trădare, pentru că am văzut oameni care au putut să lase un om să zacă în iarbă şi să plece, ştiind că e vina acelor oameni, e vina ta că a murit acel om acolo, să te speli pe mâini şi să ştii că undeva trăieşte un copil fără de tată din vina ta. Să ştii că cineva s-a zbătut foarte mult ca să treacă peste toate, peste anumite tragedii. Să ştii că cineva a fost pe muchia prăpastiei pentru că am deschis geamul în acel moment şi am vrut să cad şi să nu mă mai ridic de acolo.

Asta e cel mai greu, să ştii că rămâi singur, cu foarte mulţi oameni cunoscuţi în jur, care s-au spălat pe mâini, care au hotărât că e mai simplu să laşi omul în singurătatea lui să-şi ducă singur crucea, cred că asta e cel mai greu. Şi eu vreodată sunt singură că o să pot să ajung acolo unde mi-am propus şi o să pot să privesc pe acei oameni în ochi, cum trăiţi voi cu asta. Asta îmi doresc din tot sufletul”, a mărturisit Diana. C

ristina TOMAC


FEB 10, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...