[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Când ea vrea – spune, CÂND O ÎNTREABĂ… Prezentatoare TV: „…la ce bun ...
Tany Vander – INDIGNATĂ: Trebuia să filmez o emisiune, dar am plecat… ...
VREA SĂ MAI SLĂBEASCĂ! Interpretă: „Pe data de 19 aprilie aveam cu ...
Horoscop 4 iulie 2020. Relaxare şi timp preţios petrecut în familie

A vrut SĂ CUMPERE vreo 10 mii de urmăritori! Rodica Ciorănică: „Mi s-a făcut rușine… Oare poate fi ceva mai ipocrit?”

Jurnalista Rodica Ciorănică a pierdut un cont de Instagram cu peste 19 mii de urmăritori, după ce i-a fost furat, și acum administrează unul nou. Iar, recent, a mărturisit că s-a gândit să-și cumpere vreo 10 mii de urmăritori, dar a renunțat la idee, informează SHOK.md.

Femeia de afaceri, într-o postare pe rețelele de socializare, a spus că a ajuns la concluzia că e o minciună.

Recunosc ca am vrut sa imi cumpar si eu vreo 10 mii de followersi. Mai ales dupa ce mi-am pierdut primul cont de instagram… Dar mi s-a parut o minciuna si mi s-a facut rusine…

Mi-i un pic scarba de lumea in care traiesc si traiti. Am ajuns sa credem ca valoarea noastra costa exact cat numarul like-urilor sau urmaritorilor din retelele sociale. Si facem totul sa ne crestem aceasta “valoare”. Ne cumparam niste mii de followersi cu 100 de euro sau prin concursuri in care daruim apartamente. Si ne bucuram ca lumea ne iubeste! Atat de mult!

Oare poate fi ceva mai ipocrit? Am ajuns sa ne cumparam faima si iubirea unor necunoscuti. Astfel traim si ne miscam in cea mai falsa civilizatie din cate au existat vreodata… Privim inainte, doar inainte, vorbim despre valori care nu sunt ale noastre, dar sunt cool, si nu ne intrebam niciodata cand ultima oara am fost sinceri macar cu noi insine…” – a dezvăluit Rodica.

SHOK.md


MAI 25, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...