[ X ]
[ X ]
FRESH
NOU – VIDEOCLIP FIERBINTE! Cristian Porcari: „Piesa a fost inspirată ...
Irina Rimes și Carla's Dreams au lansat VIDEOCLIP ÎMPREUNĂ: Are o ...
Laura Cosoi: “Cosmin credea că vom avea un băieţel. Preotul ne-a vorbit ...
A REVENIT DIN SUA și stă acasă! Designerul Irina Madan: „La aeroport, ...

A ZIS „DA” la Orheiul Vechi! Doina Finciuc: „M-a cerut de soție în cel mai original și frumos mod. Am acceptat fără nicio îndoială”

Doina Finciuc, jurnalistă şi PR manager la o companie imobiliară, la 3 noiembrie curent, a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Vadim Crasnojon, iar evenimentul a avut loc la Orheiul Vechi, informează SHOK.md.

Astfel, Doina a dezvăluit, pe pagina sa de Facebook, cum a avut loc cererea.

„În ultimele zile, iubitul meu era tot mai agitat și mai emoționat. Mereu îmi apărea întrebarea: De ce? Până când am ajuns în ziua cu pricina, când aveam fixată o întâlnire cu fratele și cumnata mea, la un restaurant din Orheiul Vechi. Acolo, aveam masa rezervată pentru ora 13:00, însă noi am ajuns la destinație mult mai repede. De ce? Acuș vă spun! Vadim îmi spune că dacă tot avem timp liber, să mergem undeva să facem niște poze. Zic: Super, dar el chiar nu era omul aparatului foto!

Ajungem pe un deal din Butuceni, acolo unde am fost și la a doua noastră întâlnire, tot pentru a face poze! )) De data asta, a fost cu totul altfel! Fotograful deja era pe loc, straniu! Bătea un vânt puternic de abia mă mai țineam pe picioare. Cât mai admiram natura, turiștii și mai vorbeam cu fotograful, Vadim mă surprinde cu un buchet imens de trandafiri albi și… un inel cu diamant. Emoțiile m-au copleșit, am uitat cuvintele. El m-a cerut de soție în cel mai original și frumos mod. Am acceptat fără nicio îndoială. Ziua de 3 noiembrie va fi cu roșu în calendar”, a scris Doina.

Cristina TOMAC
Foto: Victor Para


NOI 5, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...