[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Urmează să devină MAMĂ? Aliona Moon: Părinții mei practic nu mai întreabă, ...
O teorie mai veche legată de asasinarea lui Lady Di a încins, din ...
Lidia Isac, de Ziua Copilului, a dezvăluit NUMELE FIULUI EI și a publicat ...
Fetelor, ATENȚIE! Eduard Malareu, membru al Akord: „Nu am nici măcar ...

Activiştii unei mişcări din Moldova vor avea o vară INCENDIARĂ. Vor face ASTA!

Mişcarea civică “Tinerii Moldovei” s-a lansat acum câteva săptămâni şi implică sute de membri și simpatizanți, peste 1000 de voluntari înregistrați oficial, iar în funcţie de activismul de care dau dovadă, cei mai active vor avea o vară incendiară.

“În funcție de activismul de care dau dovadă, cotat fiind în numărul de puncte acumulate pentru diverse acțiuni la care iau parte, cei mai activi voluntari Tinerii Moldovei vor avea parte de o vară incendiară. În iunie, vor petrece o mini-vacanță pe litoralul Marii Negre, iar in iulie vor lua parte la cea mai mare Caravană organizată vreodată în Republica Moldova în cadrul căreia vor putea crea concepte de proiecte sociale și culturale, implementate apoi cu succes în diverse localități cu sprijinul autorităților locale”, a declarat reprezentantul Mișcării, Lara Stegărescu, în cadrul unei conferinţe de presă.

Amintim că, Mişcarea civică “Tinerii Moldovei” a desfăşurat Campania “Vorbim românește, suntem români”, axată pe recensământul din acest an, dar şi monitorizează procesul de desfăşurare a Recensământului Populaţiei şi Locuinţelor.

SHOK.md


MAI 15, 2014 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...