[ X ]
[ X ]
FRESH
Kate Middleton a rămas regina palatului. Cum a apărut ducesa la o ...
Parlamentul A RENUNȚAT la sticlele de PLASTIC: „E o mare problemă ...
Diana Chistol – MAXIMĂ RELAXARE în Bali: „Sunt fericită oriunde, dar ...
Trupa Queen va avea propria monedă de cinci lire sterline! Anunțul ...

Actrița Cristina Cozma și iluzionistul Garry Cozma AU DIVORȚAT? „Nu e nici o tragedie, orișice în viață nu e întâmplător”

Actrița Cristina Cozma și iluzionistul Garry Cozma, se pare că, au divorțat, deși nu au spus-o public, informează SHOK.md.

Cristina, fiind la emisiunea „Gusturile se discută” de la Pro TV, a evitat orice subiect care ar duce la Garry sau la divorț și a vorbit despre fetele sale și despre mama sa. De asemenea, referindu-se la ce i s-a mai întâmplat în ultima vreme, ea a spus că sună a provocare de la prezentatoare și a vorbit despre actorie și copii.

Actrița a spus și că a învățat unele lecții din căsătorie, ea fiind măritată a doua oară cu Garry. „Măritișul m-a învață să nu mă mai mărit… (râde). Nu e nici o tragedie, orișice în viață nu e întâmplător”, a spus ea, adăugând că își va trăi bătrânețea cu cineva pe care îl va iubi.

Întrebată dacă se simte bine să ia cardul bărbatului Cristina a spus: „De obicei, eu am fost cea care am dat cardul, cardul mamei…”.

Totodată, actrița a precizat că a fost căsătorită din iubire. „Eu din dragoste am fost măritată, au apărut copiii, eu am cei mai frumoși copii. Nu regret pentru nici o secundă.  Am ales bărbații care mi-au dăruit cei mai frumoși copii”, a spus ea.

Cristina a mai spus că își mai dorește copii, însă nu mai crede că se va întâmpla lucrul acesta, pentru că a devenit foarte selectivă.

Ce ține de relația cu mama sa, care e în Italia, actrița a spus că se trezește și se culcă cu ea, dar și pe parcursul zilei comunică.

De menționat că, Garry Cozma indică pe Facebook că e singur și nu are fotografii cu Cristina.

SHOK.md precizează: Cristina și Garry s-au căsătorit în noiembrie 2015, însă se cunoșteau din 2009. Ei au o fetiță – Lia. Ea mai are o fetiță – Eva, din căsnicia anterioară.

SHOK.md


IUL 3, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...