[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
S-a aflat cine a fost primul iubit al Andrei Măruță! Fabio Niță călătorește ...
Fata MAMEI SAU A TATEI? Cătălina Carauș: „Cu cine semăn mai mult?” ...
Model moldovean – CELEBRU în România, a spus CU CE PREȚURI se operează ...
Fostul soț al lui Tany Vander DESCHIDE PARANTEZELE: „Căsnicia noastră ...

Actrița Margareta Pântea ȘI-A BOTEZAT NEPOȚELUL: „Am decis să facem masă acasă în familie, cum se făcea pe timpuri”

Actrița Margareta Pântea, la 20 octombrie curent, și-a botezat nepoțelul și evenimentul a fost marcat acasă, în familie, cu bucate gătite ea și de mama sa, informează SHOK.md.

Artista, în cadrul „Jurnalului Săptămânal” de la Europa Liberă, a povestit ce a făcut în fiecare zi a săptămânii, dezvăluind, astfel, cum au decurs pregătirile.

„Duminică botezăm nepoțelul, eu sunt foarte ocupată. Joi-spectacol. Sâmbătă-spectacol. Să vină mama să mă ajute. Să facă sarmale, răcituri.. așa că la moldoveni. E un eveniment important. O sun pe nănașă copiilor mei, discut și cu ea câteva minute. Pe sora, pe cumnata… tot neamul să știe că avem sărbătoare. Și fug la teatru. Gândurile sunt la ziua de duminică”, mărturisea ea, marți.

De miercuri, bunica a început ordinea prin casă. „Și trebuie să o fac bine și atent, totuși vin oaspeți duminică. Am decis să facem masă acasă în familie. Așa cum se făcea pe timpuri. Lumea să se simtă bine și să fie cald în suflet. Sandu porăie de dimineață…. Lumea să se simtă bine și să fie cald în suflet… Aaaaa, fugă la piață să iau ouă, brânză și smântână.Vine Marcica, o Doamna tare drăguță care ne aduce de la țară produse”, a povestit ea.

Vineri, cu 2 zile înainte de botez, pregătirile erau în toi. „Toți lucrează. Facem ordine. Gătim răciturile. Dăm comandă de colaci… Mâine am spectacol „Livada de vișini”. Mă tem că nu reușesc cu evenimentul de acasă. Toată ziua sunt pe fugă. De-aș avea mai multe mâini, cum spune mama. Ziua trece că fulgerul. E 1:00 noaptea. Eu încă nu dorm și nici nu pot să dorm, micuțul nostru va fi încreștinat. Ne vom bucura de acest moment alături de cei mai apropiați prieteni”, a mărturisit actrița.

SHOK.md


OCT 24, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...