[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Cleopatra Stratan și Edward Sanda UNUL lângă ALTUL!: In sfârșit inimile ...
ANDREEA BĂLAN, MAI ÎN FORMĂ CA NICIODATĂ. Cum arată artista în costum ...
Pasha Parfeni A LANSAT PIESA „Chitara mea”: Așa o bunătate de melodie ...
Cristina Ceauș a lansat CÂNTEC NOU, în colaborare cu Frații Ștefaneț! ...

Actrița Margareta Pîntea DEZVĂLUIE: Uneori sufeream enorm...

Astăzi este declarată Ziua Mondială a Teatrului. Cu această ocazie, am contactat-o pe una dintre cele mai îndrăgite actrițe de la noi, Margareta Pintea, care ne-a povestit cum au fost toții anii petrecuți în scenă.

De asemenea, din multitudinea de roluri pe care le-a avut de-a lungul carierei sale, Margareta ne-a împărtășit care a fost rolul cel mai frumos și important.

,,Toți anii pe scena teatrului au fost plini de muncă, muncă și iar muncă. N-a fost o singură zi unde să-mi fac timp pentru copii și familie. Desigur sufeream uneori enorm, mai ales atunci când trebuia să aleg între scenă și copil. Acum Dumnezeu mi-a dăruit încă o fetiță și am încercat să intru în scenă, dar frica și teama că va rămâne singură și cu lacrimi în ochi, atunci când ies din casă, mă face să mai aștept. Probabil, pentru a recupera timpul pe care nu l-am avut pentru ceilalți doi copii. Acum se bucură toți trei când mă văd acasă. Probabil, asta este cea mai mare provocare, de a-mi face rolul de mama până la capăt, ca apoi cu sufletul liniștit să trec la altul”, a declarat Margareta Pintea pentru SHOK.md.

Natalia MORARU


MAR 27, 2015 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...