[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Izolarea i-a unit și mai mult pe Andra și Cătălin Măruță! Secretul ...
A avut o COPILĂRIE FERICITĂ! Oxana Barbu: „Păcat că generațiile de ...
Andrei Năstase – GÂNDURI, de Ziua Copilului: Ceea ce mă frământă este ...
Copilăria ei se asociază CU VERI CĂLDUROASE! Inga Ojog: „Îmi plăcea ...

Acum ARE TIMP SUFICIENT! Mirela Urușciuc: „Presupun că nu suntem singurii care, în ritm normal, își vedeau familia pe apucate”

Mirela Urușciuc, organizatoare de evenimente, mărturisește că, acum, pe timp de pandemie, are timp suficient pentru părinți și buneii, căci anterior întâlnirile erau scurte și pe grabă, informează SHOK.md.

„“Hai, mâcăi, poate vă rupeți cumva și pe la noi” De când mă țin minte, buneii erau tot un dor. Plângeau când nu veneam suficient de des, plângeau când veneam, deja de bucurie, și neapărat mai trăgeau un șuvoi de lacrimi când ne petreceau acasă, din marginea porții. La fiecare sărbătoare, cel mai frecvent tost era  “să ne-auzim de bine, tot așa, grămăjoară cum stăm amuia”. De cele mai multe ori, acele chemări pe ospețe, erau ascultate în pripă. Parcă nu era de bun augur ca apelurile cu rudele să fie altfel decât “în momentul nepotrivit”. Atâta grabă-n viața asta de oraș. Presupun că nu suntem singurii care, în ritm normal, își vedeau familia pe apucate. Așa, ca printre altele. Nu cumva să întârziem la job și zecile de întâlniri, tot de lucru. O fugăreală, nu viață. Cursă contra cronometru, dar cu ce destinație? Uite acum avem timp. Și de sunat părinții, și de stat cu copiii. Poate e cazul să mai revizuim din priorități?”, a menționat ea, pe rețelele de socializare.

SHOK.md


APR 9, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...