[ X ]
[ X ]
FRESH
Ruby nu a mai ieșit din casă de aproape o lună. „Ne-am dus destul ...
Lili Lozan STĂ ACASĂ de 20 de zile: „Când văd „romanticii” prin parc ...
Poliția de Frontieră A DAT START UNUI CONCURS pentru copiii angajaților: ...
Regele Thailandei s-a izolat alături de 20 de femei într-un hotel ...

Acum premiul mare e UN APARTAMENT, dar în 2007 era cu totul ALTCEVA! Miss Moldova de atunci a spus CE A PRIMIT și dacă-l mai are!

Ina Kishlaru (Codreanu) a câștigat concursul național de frumusețe Miss Moldova în 2007 și marele premiu atunci a fost un ceas Fendi cu diamante, iar ea îl mai păstrează și acum, informează SHOK.md.

„Eu eram cea mai în vârstă atunci, aveam 22 de ani. 22 era vârsta-limită. Acum e altă generație, fetele tind spre mai mult, visează să fie frumos, să fie în vogă.

Atunci premiul marea fost un ceas Fendi cu diamant. Îl am și acum, e o amintire pe care trebuie să o am”, a spus Ina, pentru „Știrile Dimineții” de la Canal 3.

Totodată, ea a spus că obținerea acestui titlu i-a adus mai multe beneficii. „Am lucrat și în televiziune, am călătorit mult, am reprezentat Moldova la concursuri peste hotare”, a spus Ina.

Ina a precizat că, în prezent, este departe de domeniul acesta. Ea este căsătorită, are 3 copii – de 5, 3 și 2 anișori, și e pasionată de sport.

SHOK.md precizează: În ultimii doi ani, Miss Moldova se alege cu un apartament în Chișinău. Anterior, premiul mare era o mașină.

SHOK.md


MAI 24, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...