[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Charlize Theron, probleme mari de sănătate. A ajuns pe mâinile medicilor
ABSOLUT ÎNTÂMPLĂTOR… după 35 de ani! Ion Ceban: „Am găsit-o la fel ...
A lansat ULTIMA PIESĂ din trilogie! Aura: „Este o piesă majoră, cu ...
Victoria Roșca, despre Ina – eroina din „Zâmbărele”: „De la ea puteai ...

Acum premiul mare e UN APARTAMENT, dar în 2007 era cu totul ALTCEVA! Miss Moldova de atunci a spus CE A PRIMIT și dacă-l mai are!

Ina Kishlaru (Codreanu) a câștigat concursul național de frumusețe Miss Moldova în 2007 și marele premiu atunci a fost un ceas Fendi cu diamante, iar ea îl mai păstrează și acum, informează SHOK.md.

„Eu eram cea mai în vârstă atunci, aveam 22 de ani. 22 era vârsta-limită. Acum e altă generație, fetele tind spre mai mult, visează să fie frumos, să fie în vogă.

Atunci premiul marea fost un ceas Fendi cu diamant. Îl am și acum, e o amintire pe care trebuie să o am”, a spus Ina, pentru „Știrile Dimineții” de la Canal 3.

Totodată, ea a spus că obținerea acestui titlu i-a adus mai multe beneficii. „Am lucrat și în televiziune, am călătorit mult, am reprezentat Moldova la concursuri peste hotare”, a spus Ina.

Ina a precizat că, în prezent, este departe de domeniul acesta. Ea este căsătorită, are 3 copii – de 5, 3 și 2 anișori, și e pasionată de sport.

SHOK.md precizează: În ultimii doi ani, Miss Moldova se alege cu un apartament în Chișinău. Anterior, premiul mare era o mașină.

SHOK.md


MAI 24, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...