[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
(INTERVIU) Natalia CIOBANU: „Sunt foarte spontană și mă simt frustrată ...
3 ANI de la lansarea proiectului musical Ethno Republic: „Un proiect ...
Aura, despre DESPĂRȚIRE și O NOUĂ IUBIRE: „Mi-am revenit definitiv. ...
Primul horoscop complet pentru 2020. Săgetătorii îşi găsesc jumătatea ...

A RISCAT, iar acum trăiește ca-n vis! Cristina Gheiceanu: „3 ani în urmă, am venit în Elveția fără bani… M-aș fi gândit eu vreodată că brand-ul Hublot…”

Fosta prezentatoarea TV Cristina Gheiceanu a fost unica bloggeriță aleasă de brandul de lux Hublot pentru a promova ceasurile lor și un eveniment organizat în weekendul trecut în Elveția. Astfel, ea și-a amintit de cât de modest a început aventura lor în acea țară și unde e acum, informează SHOK.md.

„Imi aduc aminte, 3 ani in urma, cand am venit in Elvetia, practic fara bani, fara a cunoaste franceza…Asa, pentru ca visam la aceasta tara si ne-am zis: “Hai sa riscam”!

Apoi iata, ieri in timp ce eram in aceasta barca, ma gandeam, cat de mult conteaza sa mai risti uneori!

M-as fi gandit eu vreodata ca brand-ul Hublot, cunoscut pentru ceasurile lui atat de scumpe, ma va alege pe mine sa mediatizez evenimentul lor? Din atatia bloggeri, sa fiu eu unica aleasa? Si inca ma vor aduce cu barca pana acolo, de parca am trait toata viata intr-un palat?

Exact acestea imi erau ieri gandurile, in “drum” spre eveniment!

Dar postarea nu e despre mine. E despre risc. Sa mai riscam uneori, caci niciodata nu se stie ce frumuseti ne poate oferi viata ❤”, a scris Cristina, pe Facebook.

gheiceanuuu

SHOK.md


IUN 17, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...