[ X ]
[ X ]
FRESH
Are 140 de kilograme, dar asta n-o împiedică pe Lizzo să facă show ...
Nicoleta Nucă PREGĂTEȘTE PIESĂ NOUĂ: „Va fi despre dragoste frumoasă”
Hellen Monroe, despre cum s-au decis la AL DOILEA COPIL atât de repede: ...
Regina le dă încă o lovitură prințului Harry și lui Meghan Markle. ...

ADORĂ CĂLĂTORIILE! Alina Alexei a spus după CE CRITERII își alege destinațiile de vacanță! FOTO//

Alina Alexei e pasionată de călătorii şi susţine că „oricine trebuie să călătorească, indiferent de vârstă, gen sau situaţia financiară”. Astfel, ea a dezvăluit de ce iubeşte să călătorească des şi cum alege destinaţiile, informează SHOK.md.

„Îmi place foarte mult să călătoresc şi o fac destul de des. Astfel, am cutreierat străzile mai multor oraşe din Franţa, Italia, Olanda, România, Ungaria, Austria, Cipru, ş.a. Ultima călătorie a fost de curând, în Malta – o ţară europeană unde fiecare clădire şi colţ de stradă are o istorie deosebită…”, a dezvăluit Alina, într-un interviu pentru revista FlyOne.

De asemenea, Alina, pentru sursa menţionată, s-a referit şi la criteriile de alegre a unei destinaţii, dar şi de ce e bine să călătoreşti.

„Iubesc priveliştile frumoase care îţi taie respiraţia, bucătăria gustoasă şi vinurile bune. Acestea reprezintă criteriile de bază în alegerea unei destinaţii. Călătoriile sunt cele mai grozave fapte pe care le poţi face pentru a te înfrunta cu noul, a-ţi schimba perspectivele şi a-ţi lărgi orizonturile. Ele sunt una dintre metodele pe care le avem pentru a ne conecta cu lumea, dându-ne seama de diferenţele dintre noi şi a învăţa din ele. Absolut nimic nu bate experienţa reală de a lăsa natura să ne surprindă, cum nu ţi s-a întâmpla niciodată înainte. Oricine trebuie să călătorească, indiferent de vârstă, gen sau situaţia financiară”, a spus ea.

Cristina TOMAC


NOI 14, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...