[ X ]
FRESH
Emily Ratakjowski renunţă la haine de dragul afacerilor! Imagini interzise ...
MAREA EUROVISIONEALĂ 2019: Astăzi îi poți CUNOAȘTE DIRECT pe Anna ...
Scrie O CARTE! Jurnalista Doina Danielean a dezvăluit CÂTEVA GÂNDURI ...
Cum arată fiul ”neştiut” al lui Michael Jackson? Blanket a împlinit ...

Adoră MAȘINILE și VITEZA! O prezentatoare TV a făcut SENZAȚIE pe gheață, cu „Murzic”! VIDEO//

Prezentatoarea TV, Doina Danielean, are o mare pasiune – maşinile. Ea a început să conducă încă de la o vârstă fragedă, iar acum este îndrăgostită de maşina sa, pe care o numeşte „Murzic” și pe care o conduce foarte bine chiar și pe gheață, informează SHOK.md.

„Pasiunea pentru maşini o am de mică, probabil că tata aştepta ca primul copil să fie băiat, chiar este o pasiune care mi-a apărut de undeva, şi iubesc foarte mult maşinile să le conduc. Cel puţin, pentru mine, maşina mea devine un întreg când sunt cu mâinile pe volan. Îmi place orice tip de maşină, dar trebuie să recunosc că în ultima perioadă m-am îndrăgostit de Mercedes.
Conduc de la o vârstă fragedă, de când nu mi se permitea să conduc, dar oficial am început să conduc încă la 17 ani, chiar dacă nu aveam 18 ani, eu deja îmi făceam studiile la şcoala auto din Cimişlia, am avut un instructor foarte bravo şi făceam lecţii de condus iarna, asta a fost în iarna lui 2007, poate şi de aia nu îmi e frică să conduc iarna pe gheţuş, iar ulterior în luna mai 2008 am primit oficial permisul de conducere. Şi imediat tata mă tot testa, este şi meritul tatălui meu că mă ghida foarte mult şi a avut încredere în mine.

Primii ani doar în Cimişlia conduceam. Când am venit în oraș, în 2010, aveam o Toyota Corolla, de care eram foarte îndrăgostită.

Trebuie să remarc că mă împac foarte bine cu maşinile, dacă e o femeie care într-adevăr iubeşte maşinile şi care vede maşina ei un personaj important în viaţa ei, asta e cel puţin pentru mine.

Din aprilie pe cel care îl alint, aşa cum îl alint eu „Murzic”, e un el deja, de care m-am îndrăgostit, uneori mai şi vorbesc cu el pentru că e cel care mă duce şi nu mă lasă niciodată în drum, şi asta e valabil pentru oricare şofer”, a mărturisit Doina.

Și pentru că iubește mașinile, viteza și aventurile, Doina nu a ezitat în această iarnă și senzații tare generate de condusul pe gheață. Vedeți cum a fost:

Знай, у каждого разное «больно», Знай, у каждого разное «страшно». Не суди со своей колокольни Неизвестносколькоэтажной. Не очерчивай взглядом границы, Не придумывай мозгом пределы. Что тебе в страшном сне не приснится, Для кого-то – обычное дело. Знай, у каждого разное «надо», Знай, у каждого разное «сложно». Впрочем, и представление ада Обобщить и сравнить невозможно. Знай, что правда бывает другая, А не та, что приносят на блюде. Присмотрись к тем, чьи судьбы пугают, Это – самые сильные люди. Златенция Золотова❤️😇 #photography #styleoflife #casual #zarawoman #pullandbear #red #redlips #curlyhair #mercedes #mybaby #music #moments #loveme #moments #momstyle #happiness #iamawoman #womanpleasure #oxford #streetstyle #car #mymercedes #keppcalmandsmile #instamood #instadaily #streetphotography #lady #autostyle #2017 #❤️❤️❤️❤️❤️

A post shared by Doina Danielean (@doina_danielean) on


Cristina TOMAC


IAN 22, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...