[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Sia, dezvăluiri sfâşietoare: "M-am gândit de multe ori la sinucidere ...
Georgeta Voinovan - OMAGIATĂ: „Cel mai de preţ dar pentru mine ar ...
Are silueta la care MULTE FEMEI VISEAZĂ! Model: „Mănânc orice vreau, ...
Dianna Rotaru a lansat VIDEOCLIPUL la piesa „Corona Unidos”: „Am avut ...

AFACERE de familie! Vloggerița „cu scaun la cap”: Soțul se pricepe la cusut, eu stau bine la design-desen… FOTO//

Lena Burlacu, alias vloggerița „cu scaun la cap”, împreună cu soțul ei, Andrei, care locuiesc în prezent în Anglia, au decis să-ți transforme pasiunea într-o mică afacere, informează SHOK.md.

„Nu prea stiu cum sa incep, spun cum este! ???Andrei are un hobby (se pricepe la cusut si ii place), eu stau bine la capitolul design-desen, acuma ne-am gandit sa facem un hobby comun?. Strangeam bani sa-mi iau masina, ??? i-am investit in 3 masini, de cusut, ei bine nu-mi pare rau, sant sigura ca am facut o treaba buna.

Deci, mama face piesele, tata strange puzzle. Textile- #johnlewis . Nu voi fi #fashionista nu voi apela la vedete pentru reclama/promovare. As fi bucuroasa sa imi trimita cumparatorul poza, o public la mine pe profil astfel va fi cea mai sincera/simpla reclama, cu exceptia celor vandute pe ebay. ?multumesc pentru atentie , va pup”, a scris ea pe Instagram, precizând că au fost disponibile doar 5 unități care au și fost vândute.

Nu prea stiu cum sa incep, spun cum este! ???Andrei are un hobby (se pricepe la cusut si ii place), eu stau bine la capitolul design-desen, acuma ne-am gandit sa facem un hobby comun?. Strangeam bani sa-mi iau masina, ??? i-am investit in 3 masini, de cusut, ei bine nu-mi pare rau, sant sigura ca am facut o treaba buna. ? Deci, mama face piesele, tata strange puzzle. Textile- #johnlewis . Nu voi fi #fashionista nu voi apela la vedete pentru reclama/promovare. As fi bucuroasa sa imi trimita cumparatorul poza , o public la mine pe profil astfel va fi cea mai sincera/simpla reclama, cu exceptia celor vandute pe ebay. ?multumesc pentru atentie , va pup. P.S. Pret/dimensiuni in stories? Editie limitata, am doar 5 unitati! ❗️❗️❗️vândute❗️❗️❗️

A post shared by Lena Burlaku (@leanka) on

SHOK.md


APR 10, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...