[ X ]
FRESH
A IZBUCNIT în lacrimi într-o emisiune TV, în direct! Olia Tira: „Mi-a ...
Cu reușite și EȘECURI! Brio Sonores: „La început de 2018 spuneam că ...
Andrei Popov vrea să dea lovitura! Un astfel de proiect nu a fost ...
WOW! Are aceeaşi siluetă ca la 21 de ani. Paris Hilton, purtând un ...

AFACERE de familie! Vloggerița „cu scaun la cap”: Soțul se pricepe la cusut, eu stau bine la design-desen… FOTO//

Lena Burlacu, alias vloggerița „cu scaun la cap”, împreună cu soțul ei, Andrei, care locuiesc în prezent în Anglia, au decis să-ți transforme pasiunea într-o mică afacere, informează SHOK.md.

„Nu prea stiu cum sa incep, spun cum este! 😊😊😊Andrei are un hobby (se pricepe la cusut si ii place), eu stau bine la capitolul design-desen, acuma ne-am gandit sa facem un hobby comun🙂. Strangeam bani sa-mi iau masina, 😅😅😅 i-am investit in 3 masini, de cusut, ei bine nu-mi pare rau, sant sigura ca am facut o treaba buna.

Deci, mama face piesele, tata strange puzzle. Textile- #johnlewis . Nu voi fi #fashionista nu voi apela la vedete pentru reclama/promovare. As fi bucuroasa sa imi trimita cumparatorul poza, o public la mine pe profil astfel va fi cea mai sincera/simpla reclama, cu exceptia celor vandute pe ebay. 😘multumesc pentru atentie , va pup”, a scris ea pe Instagram, precizând că au fost disponibile doar 5 unități care au și fost vândute.

Nu prea stiu cum sa incep, spun cum este! 😊😊😊Andrei are un hobby (se pricepe la cusut si ii place), eu stau bine la capitolul design-desen, acuma ne-am gandit sa facem un hobby comun🙂. Strangeam bani sa-mi iau masina, 😅😅😅 i-am investit in 3 masini, de cusut, ei bine nu-mi pare rau, sant sigura ca am facut o treaba buna. 🤓 Deci, mama face piesele, tata strange puzzle. Textile- #johnlewis . Nu voi fi #fashionista nu voi apela la vedete pentru reclama/promovare. As fi bucuroasa sa imi trimita cumparatorul poza , o public la mine pe profil astfel va fi cea mai sincera/simpla reclama, cu exceptia celor vandute pe ebay. 😘multumesc pentru atentie , va pup. P.S. Pret/dimensiuni in stories🙂 Editie limitata, am doar 5 unitati! ❗️❗️❗️vândute❗️❗️❗️

A post shared by Lena Burlaku (@leanka) on

SHOK.md


APR 10, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...