[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Simona Halep se mărită! Când va avea loc marele eveniment
Doina Danielean, despre VIAȚA SA ÎN CHIȘINĂU: „Cel mai frumos lucru ...
Chișinăul înseamnă ACASĂ! Alina Alexei: „Locul meu preferat aici e ...
Simona Bacaliuc, despre LOCUL PREFERAT din Chișinău: Acolo mă retrag ...

AFACERE de familie! Vloggerița „cu scaun la cap”: Soțul se pricepe la cusut, eu stau bine la design-desen… FOTO//

Lena Burlacu, alias vloggerița „cu scaun la cap”, împreună cu soțul ei, Andrei, care locuiesc în prezent în Anglia, au decis să-ți transforme pasiunea într-o mică afacere, informează SHOK.md.

„Nu prea stiu cum sa incep, spun cum este! ???Andrei are un hobby (se pricepe la cusut si ii place), eu stau bine la capitolul design-desen, acuma ne-am gandit sa facem un hobby comun?. Strangeam bani sa-mi iau masina, ??? i-am investit in 3 masini, de cusut, ei bine nu-mi pare rau, sant sigura ca am facut o treaba buna.

Deci, mama face piesele, tata strange puzzle. Textile- #johnlewis . Nu voi fi #fashionista nu voi apela la vedete pentru reclama/promovare. As fi bucuroasa sa imi trimita cumparatorul poza, o public la mine pe profil astfel va fi cea mai sincera/simpla reclama, cu exceptia celor vandute pe ebay. ?multumesc pentru atentie , va pup”, a scris ea pe Instagram, precizând că au fost disponibile doar 5 unități care au și fost vândute.

Nu prea stiu cum sa incep, spun cum este! ???Andrei are un hobby (se pricepe la cusut si ii place), eu stau bine la capitolul design-desen, acuma ne-am gandit sa facem un hobby comun?. Strangeam bani sa-mi iau masina, ??? i-am investit in 3 masini, de cusut, ei bine nu-mi pare rau, sant sigura ca am facut o treaba buna. ? Deci, mama face piesele, tata strange puzzle. Textile- #johnlewis . Nu voi fi #fashionista nu voi apela la vedete pentru reclama/promovare. As fi bucuroasa sa imi trimita cumparatorul poza , o public la mine pe profil astfel va fi cea mai sincera/simpla reclama, cu exceptia celor vandute pe ebay. ?multumesc pentru atentie , va pup. P.S. Pret/dimensiuni in stories? Editie limitata, am doar 5 unitati! ❗️❗️❗️vândute❗️❗️❗️

A post shared by Lena Burlaku (@leanka) on

SHOK.md


APR 10, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...