[ X ]
FRESH
Știai că Cher și Tom Cruise au fost împreună? De ce s-au despărțit
Olga Manciu, despre MAMA DIN EA: „Uneori poate să nu mănânce, să nu ...
Are un INGREDIENT-MINUNE în casă! În fiecare dimineață, pe stomacul ...
Acum e una dintre cele mai apreciate și bănoase actrițe, dar în liceu ...

Află totul despre FIUL lui Nicolae Sulac, despre existența căruia nu se știa nimic până acum, și vezi CUM ARATĂ! VIDEO//

Maestrul Nicolae Sulac s-a stins din viața acum 14 ani și despre el s-a știut mereu că are două fiice: Ioana și Doina – care îi calcă pe urme și cântă cu drag. Totuși, nu s-a știut că are și un fiu. Alexei acum are 59 de ani, el s-a născut din prima căsnicie a artistului cu Vera, informează SHOK.md.

Existența fiului său, Alexei, a fost dezvăluită în cadrul emisiunii „Vorbește Moldova” de la Prime TV. Potrivit sursei citate, despre Alexei știau doar câțiva oameni.

Fosta (a doua) soție a lui Nicolae Sulac, Ludmila Diacenco, a spus că pentru ea a fost dragoste la prima vedere și la scurt timp s-au căsătorit. „El mi-a spus să divorțăm că așa vom trăi mai bine. Am mers la judecată, am zis că ne iubim, dar am divorțat, pentru că așa credeam că va fi mai bine. Eu îl iubeam atât de mult că am acceptat. Am continuat să trăim împreună, după divorț”, a povestit ea.

Ioana, fiica lor, s-a născut în 1976, la 5 ani după divorț. Ea locuiește în Germania, este căsătorită și are un fiu. „Eram foarte mândră de tatăl meu”, a spus ea, adăugând că știa că are un frate mai mare. Potrivit spuselor sale, Alexei a plecat la Kiev și nu mai țin legătură. „Îl țin minte pe la ziua mea, aveam vreo 3-4 ani, îmi aducea cadouri. Nu mai țin minte”, a spus Ioana  că și-ar dori să-l vadă.

Alexei, în prezent, locuiește la Kiev, iar mama lui, Vera – prima soție a lui Nicolae Sulac, a murit în 2010. El a spus că tatăl său îi spunea Ioanei că nu îi ste fiu. „Mie îmi spunea asta pe la 15 ani”, a adăugat el, precizând că a renunțat la numele său. La 19 ani Alexei și-a schimbat numele, optând pentru numele mamei sale.

„La 30 de ani am plecat din Chișinău, din mai multe motive. Serviciul… Aveam un tată prea cunoscut. Aici e cumva mai simplu”, a adăugat fiul lui Sulac. Totodată, a rupt orice legătură cu tatăl său.

Alexei nu și-a întemeiat o familie, iar după ce mama sa a decedat – a rămas singur, iar acum riscă să ajungă în stradă. „M-au lăsat fără pensie. În martie voi împlini 60 de ani, iar în timpul apropiat voi fi lipsit de apartament pentru că nu vreau să plătesc taxele”, a menționat el.

Întrebat dacă se mândrește de tatăl său, Alexei a spus că „nu” și că ar fi fost mai bine dacă ar fi avut un altfel de tată.

SHOK.md


NOI 21, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII