[ X ]
[ X ]
FRESH
INSPIRAȚIE de la Diana Brescan! 12 COSTUME DIN DOUĂ PIESE, pe care ...
Tany Vander și-a sărbătorit ZIUA DE NAȘTERE: „Niciodată nu m-am gândit ...
“Voia să-mi vadă sânii!” Ce reacţie a avut Jennifer Lopez când un ...
A SCRIS EA și versurile, și muzica! Viorellya: „Vă arăt suferința ...

AGEPI e în căutare de 4 INVENȚII din Moldova! Află care e SCOPUL!

Agenția de Stat pentru Proprietatea Intelectuală (AGEPI) anunță Concurs de selectare a 4 invenții din Republica Moldova în scopul participării la cea de-a treia ediție a Târgului Internațional al Invențiilor ISIF’18, care se va desfășura în perioada 27-29 septembrie 2018, la Istanbul, Turcia, informează SHOK.md.

Evenimentul este organizat de către Institutul de patente din Turcia, sub patronajul Ministerului Științei, Industriei și Tehnologiei și a Federației Internaționale a Asociațiilor de Inventatori (IFIA).

ISIF’18 are drept scop promovarea produselor noi și inovațiilor, interconectarea inventatorilor cu investitorii, crearea unor noi posibilități de finanțare pentru dezvoltarea produselor inovative și  consolidarea rețelelor de afaceri.

AGEPI invită persoanele fizice și juridice din Republica Moldova (instituții din sfera științei și inovării și de învățământ preuniversitar, universitar și postuniversitar, întreprinderi și organizații cu diferite forme de proprietate), activitatea cărora are drept rezultat produse ale creației intelectuale, să aplice la Concurs până la data de 23 august 2018. Participarea la Târgul Internațional al Invențiilor ISIF’18 este posibilă fără taxa de înscriere în catalog.

Astfel, AGEPI își propune să promoveze la standul Agenției câteva invenții din Republica Moldova, în baza Regulamentului privind organizarea și desfășurarea Concursului privind selectarea  invențiilor, a produselor și noilor tehnologii din Republica Moldova în vederea promovării acestora în cadrul expozițiile internaționale specializate.

Pentru detalii suplimentare puteți apela la numărul de telefon: 022-400-597 sau puteți scrie la adresa de email: rodica.crijanovschi@agepi.gov.md.

 

SHOK.md


AUG 10, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...