[ X ]
[ X ]
FRESH
Seeya a lansat PIESĂ NOUĂ, cu influenţe Reggaeton. Ascultă „Love in ...
Emily Istrate a lansat PRIMA PIESĂ, în colaborare cu producătorul ...
Valentina Nejel, despre DRAGOSTE: „Te iubesc” e drăguț. Deși noi femeile ...
Pentru ea, DRAGOSTEA E CEL MAI FRUMOS SENTIMENT! Scriitoare: „Sunt ...

Al treilea RESTAURANT cu bucate moldovenești – inaugurat în Japonia, în orașul Yachiyo. Proprietarul este un localnic! FOTO//

Cel de-al treilea restaurant, unde vizitatorii vor putea mânca bucate tradiționale moldovenești, a fost inaugurat în Japonia. Este vorba despre „Mold-HIRO Cafe & Dinning”, care a fost deschis oficial la 31 octombrie 2018, cu participarea Ambasadorului Republicii Moldova în Japonia, Vasile Bumacov, informează SHOK.md.

Potrivit Ambasadei RM, „Mold-HIRO” este fondat în orașul Yachiyo din prefectura Chiba și și-a început activitatea din data de 1 noiembrie, oferind publicului posibilitatea de a procura vin, ceaiuri, nuci și alte produse de nișă din Moldova. De asemenea, la „Moldo-HIRO” se vor putea degusta anumite bucate preparate după rețete din Republica Moldova.

Totodată, Ambasadorul Vasile Bumacov a transmis un mesaj de felicitare în adresa proprietarului Masakatsu Hironaka.

SHOK.md precizează: În Japonia există 3 restaurante: „Noroc”, „Mărțișor”, „Mold-HIRO”, precum și un magazin specializat: „Moldova Market”, în care sunt expuse produsele din țara noastră de la 12 companii importatoare din Japonia.

SHOK.md


NOI 15, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...