[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
AMINTIRI DIN COPILĂRIE! Gabriella Năstas: Seara bunelul ne curăța ...
Dacă ar reveni ÎN COPILĂRIE… Corina Bezdîga-Verlot: „Aş sta în braţele ...
A avut o COPILĂRIE FRUMOASĂ! Gloria Gorceag: „Eram fata de la oraş ...
5 trenduri care vor lua cu asalt străzile vara aceasta

Alături de COPII și NEPOȚI, deputații au confecționat MĂRȚIȘOARE! Galerie FOTO//

Deputații, însoțiți de copii și nepoți, alături de copiii din raioane au participat astăzi, 21 februarie curent, la atelierul de creație pentru confecționarea mărțișoarelor cu genericul ”Mărțișoare pentru fiecare”, informează SHOK.md.

Masterclass-ul a fost susținut de meșterul popular Natalia Cangea, sub îndrumarea specialiștilor Muzeului de Etnografie și Istorie Naturală a Moldovei. Organizarea atelierului se înscrie în decizia de a declara Mărțișorul ca parte a patrimoniului cultural imaterial al umanității de către UNESCO.

Președintele Parlamentului Andrian Candu a fost însoțit de soția sa, Zuzana, și fiica, Vera. Vicepreședintele Valeriu Ghilețchi a fost împreună cu soția, Marina, și nepoțica, deputatul Roman Boțan a venit cu soția sa, Natalia, și două fiice, dar și alți deputați au fost prezenți.

De menționat că, mărțișoarele confecționate în cadrul atelierului vor fi dăruite, la 1 martie, în cadrul unei acțiuni caritabile.

Amintim că, în decembrie 2017, Comitetul Interguvernamental UNESCO pentru Salvgardarea Patrimoniului Cultural Imaterial a decis înscrierea pe Lista Reprezentativă a Patrimoniului Cultural Imaterial al Umanității a dosarului multinațional „Practicile culturale asociate zilei de 1 Martie” – dosar comun al Republicii Moldova, României, Bulgariei și Macedonia.

SHOK.md


FEB 21, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...