[ X ]
FRESH
Acum e clar DE LA CINE a moștenit frumusețea! Laura Vetty, alături ...
Jumătate de viață – FĂRĂ CARNE! Bloggeriță: „În clasa a 7-a am decis ...
Lia Taburcean, despre RELAȚIA EI cu Kapushon: „Nu cam am șanse la ...
Ducii de Sussex au făcut publică o nouă fotografie cu Archie. Cu cine ...

Alexandru Fosa – prezentatorul care se trezește dis-de-DIMINEAȚĂ: „Sperăm să nu ne dezamăgim urmăritorii și să trezim lumea la propriu”

Prezentatorul TV Alexandru Fosa este, de câteva zile, prezentatorul noii emisiuni de la RTR Moldova – „Dimineața”.

Pentru SHOK.md, el a spus că decizia privind noua sa calitate nu a fost una spontană.

Au fost tratative îndelungate. Inițial trebuia să lucrez la un alt matinal, dar am renunțat pentru a face reuni o parte din fosta echipă, care a lucrat câțiva ani în urmă la „Prima Oră”, dar și ne-am ambiționat să ne adunăm o mână de oameni pentru a face liberi ceea ce vrem noi. Motorul acestei echipe este producătoarea emisiuni Luminița Popa”, a spus Alexandru.

Despre prima emisiune jurnalistul a spus că „a fost muncită”. „Emoții, mai puține. Este puțină experiență în divertisment  și eram obligați să arătăm bine. Sperăm să nu ne dezamăgim urmăritorii și să trezim lumea la propriu. Se muncește mult. Avem trei fete muncitoare, frumoase și deștepte, ele vor da culoare matinalului, rubrici de sănătate, IT, știri pozitive, diferite”, a explicat prezentatorul TV.

Alexandru a precizat că munca sa nu constă doar în rolul de prezentator. „Merg la filmări, fac subiecte. Oamenii mă sună cu tot felul de subiecte, și nu pot sta, chiar îmi place asta. Plecarea de la jobul anterior a fost una ușoara, datorită actualei echipe, una bună, profesionistă. De asta se va convinge lumea. De luni până vineri, începând cu ora 06:00 la 08:00”, a precizat jurnalistul.

Precizăm că, Alexandru Fosa prezintă emisiunea împreună cu Liviu Gulica.

Victoria CEBOTARI

 


IUN 9, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...