[ X ]
[ X ]
FRESH
Chris Hemsworth este cel mai sexy bărbat de la Hollywood, dar soția ...
Cornelia Ștefăneț, despre ACTIVITATEA SA: „Nu încerc pe nimeni să ...
Tatiana Martin a lansat PIESĂ NOUĂ: „Sper că ați pregătit opincile ...
Se poartă la Hollywood: rochia-pulover şi cizmele înalte

Alexandru Machedon și-a luat LICENȚA DE PILOT și a efectuat PRIMUL ZBOR: „Tur-retur 10 ore, am ajuns pe insula Brac. Costuri…” FOTO//

Omul de afaceri Alexandru Machedon și-a luat licența de pilot și a zburat, pentru prima dată, conducând chiar el aeronava, spre Insula Brac din Croația, informează SHOK.md.

Machedon, într-o postare pe Facebook, a vorbit despre această experiență plină de emoții, despre zbor, destinația aleasă și despre costuri.

„N-am fost niciodata in Croatia, nici la Marea Adriatica, dar acum a venit ceasul, m-am hotarat sa sa fac primul meu zbor tur-retur de 10 ore, sa ajung direct pe insula Brac, cea mai inalta insula din Marea Adriatica, pe coasta dalmata a Croatiei.

A fost o calatorie plina de emotii pozitive cu peste 2000km zburati cu un avionas ultrausor 450kg, 220km/h, peste munti, rauri, cu peisaje care iti taie respiratia.

Insula Brac e o bijuterie turistica, un paradis natural cu plaje fine de pietris, inconjurate de pini densi si parfumati, care creaza o atmosfera relaxanta. Este extraordinar cit de repede si simplu poti ajunge dintr-un punct al continentului in altul si sa te bucuri de frumusetile naturii”, a scris el.

Cât despre costuri, antreprenorul a scris: „150litri benzina, aterizarea si serviciile aeroportuare 43eur, hotel 55eur”.

SHOK.md


AUG 19, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...