[ X ]
[ X ]
FRESH
Andreea Bălan a apărut complet goală în noul său videoclip. Îşi cântă ...
„Iluzia Fericirii” – O NOUĂ CARTE! Dorian Furtună: „În curând… Pentru ...
S-A LANSAT ÎN MUZICĂ! Emilian Crețu – Dora Show: „S-a cheltuit… nu-i ...
Îi dai 52 de ani? Cum s-a pozat Toni Braxton, interpreta hitului „Un-Break ...

Piotr Alii și Cristina Miron – DOI ARTIȘTI REVOLUȚIONARI, organizează o expoziție de fashion și pictură. Află CE PREGĂTESC!

Piotr Alii și Cristina Miron – doi artiști revoluționari, scandaloși, reformatori organizează ArtAct – expoziție//performance, în cadrul deschiderii oficiale a casei lor de creație, la 20 octombrie current, informează SHOK.md.

Casa de creație „Pior Alii și Cristina Miron” este la al patrulea show și deja a obișnuit publicul cu un format diferit de a reda emoția și mesajul prin intermediul mixării mai multor forme de expresii artistice.

În data de 20 octombrie va avea loc o călătorie prin labirintul lumilor, printre camerele (10 la număr) din casa de creație a  lui Piotr Alii și Cristina Miron va reprezenta o anumită ramură artistică, astfel la eveniment va fi expoziție a colecțiilor “Gaia”, “Blăstăm Basarabean” din cadrul show-ului cu același nume, a colecției “Capsulă” de Misha și fabulosul costum a designerului Mira Matchina din Ukraina,  instalații ca formă de nomandism artistic și filosofic;  joc de lumini, ulterior veți fi prezenți la un recital de muzică clasică dăruit de Iulia Panici și Sandu Cordonean din trupa Via Dacă, interpretul Fratele Gheorghe și la un performance poetic cu Ronin Terente și Ioana Isac.

SHOK.md


OCT 10, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...