[ X ]
[ X ]
FRESH
Katy Perry şi Orlando Bloom au dezvăluit sexul primului lor copil. ...
Jurnalistul Mihai Burciu - după 5 ani, A DAT BARBA JOS! Reacția soției: ...
Carantina are ȘI PLUSURI! Fost deputat dezvăluie REȚETA: „Prima dată ...
Pink a fost diagnosticată cu coronavirus. Cum se simte artista

Alina Hmelevschi își duce cu destoinicie activitatea în punctul de trecere a frontierei Tudora, fiind în A ȘASEA LUNĂ DE SARCINĂ! FOTO//

Femeie, soție, fiică, mamă, soră, polițistă de frontieră – Alina Hmelevschi știe cel mai bine cum să combine aceste roluri pentru a face față activităților și provocărilor zilnice. Aceasta se spune despre noua eroină prezentată publicului larg pe pagina de Facebook „Femeia – Forța Motrice a Poliției de Frontieră”, informează SHOK.md.

„În calitate de polițistă de frontieră a fost necesar să-și reorganizeze programul, să sfideze temerile pentru a evolua în meseria pe care o desfășoară. În prezent își duce cu destoinicie activitatea în punctul de trecere a frontierei Tudora, deși este în a șasea lună de sarcină.

Nu este ușor să fii în slujba țării indiferent de condițiile meteo, de schimbările care au loc și situațiile care impun decizii rapide și corecte. Modestă, dar încrezătoare pentru că experiența o ajută să-și exercite atribuțiile de serviciu cu dedicație”, mai spune sursa.

SHOK.md


SEP 23, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...