[ X ]
[ X ]
FRESH
Despărțiți, dar împreună. Alexandra Stan lucrează în continuare cu ...
CA O PUȘTOAICĂ! Tatiana Maxian – în costum de baie!
S-au pregătit FOARTE RESPONSABIL pentru conceperea copilului! Maggy ...
Adolescentul Barron Trump este schimbat complet la 13 ani, în cele ...

Alina Zotea cu „notele la vedere”. Vezi CÂT DE BINE a învățat!FOTO//

Șefa de Cabinet a Fracțiunii parlamentare a Partidului Liberal (PL), Alina Zotea, este a doua protagonistă a proiectului „Cu notele la vedere”, lansat ieri de portalul CURENTUL.

Conform datelor din diplomele puse la dispoziţie redacţiei noastre, Alina Zotea a susţinut examenele de bacalureat în anul 2007 la Colegiul de Informatică din Chişinău. Media generală e 8,75. Un an mai tîrziu, aceasta a obţinut diploma de studii medii de specialitate, fiind absolventă a Colegiului de Informatică din Chişinău, calificarea economist, cu media generală 9,44.

În anul 2011, Alina Zotea a absolvit facultatea de Economie a Universităţii de Stat din Moldova. În 2014, ea a obţinut titlul de master în Ştiinţe economice, specializarea Finanţe publice şi fiscalitate. Media generală – 9,75.

„Cei mai frumoşi ani au fost cei de studenţie. Regret că nu am ascultat unele poveţe ale profesorilor care astăzi mi-ar fi prins bine. Însă nu i-am dezamăgit la reuşitele mele, fiindcă am fost o studentă exemplară”, a declarat Alina Zotea.

zotea-1 zotea-2 zotea-3


APR 2, 2015 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...