[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
(INTERVIU) Natalia CIOBANU: „Sunt foarte spontană și mă simt frustrată ...
3 ANI de la lansarea proiectului musical Ethno Republic: „Un proiect ...
Aura, despre DESPĂRȚIRE și O NOUĂ IUBIRE: „Mi-am revenit definitiv. ...
Primul horoscop complet pentru 2020. Săgetătorii îşi găsesc jumătatea ...

Și-a amintit de JURNALUL SECRET din adolescență! Lilia Ojovan: „În fiecare săptămâna ii găseam câte o ascunzătoare nouă, să nu mi-l găsească mama și fratii”

Prezentatoarea TV Lilia Ojovan și-a amintit, zilele trecute, de vremea când avea un jurnal personal și scria în el doar pe ascuns, iar acum, a mărturisit ea, jurnalul ei a devenit contul de Instagram, informează SHOK.md.

„Fetelor mai țineți minte perioada in care aveati jurnale secrete in care notati cum au trecut zilele, când s-a uitat la voi băiatul pe care îl placeati, când v-ati cumpărat o haina noua❓. Eu îl tin minte pe al meu. Cu coperți albastru închis. Scriam atât de frumos in el, frumos in sensul caligrafic…. ca la capitolul exprimare mai aveam multe cărți de citit ca sa o fac bine. În fiecare săptămâna ii găseam câte o ascunzătoare noua, sa nu mi-l găsească mama și fratii. Acum nu mai stiu pe unde e, dar stiu precis ca a fost răscitit de toti ai mei ? așa de secret era. Acum jurnalul meu sunt postările de aici. Și ma bucur enorm când va regăsiți, va inspirați și ma motivați sa o fac in continuare”, a scris Lilu, pe Instagram.

SHOK.md


IAN 25, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...