[ X ]
[ X ]
FRESH
La o lună de la naștere, A ARĂTAT-O pe Lia! Svetlana Sainsus: „Și-a ...
A avut 5 IUBIȚI până acum? Interpretă: Nu regret că nu fac parte din ...
Jurnalistă din Moldova care lucrează LA UN HIPERMARKET în Portugalia ...
Andreea Marin a învățat din greșeli: „M-am neglijat în perioadele ...

Ana Cazacu – PRIMA FEMEIE „DE OȚEL” din Moldova: „3.8 km înot, 180 km pe bicicletă și 42 km alergare, toate etapele depășite în 12 ore 47 minute”

Ana Cazacu practică triatlonul și este prima femeie „de oțel” din Republica Moldova. Ea participă, în fiecare an, la competițiile naționale și internaționale și, recunoaște că, „IronMan” a fost cursa care a provocat-o cel mai mult, informează SHOK.md.

„Cea mai mare provocare pentru mine și cea mai mare dorință a fost cursa IronMan. 3.8 km înot, 180 km pe bicicletă și 42 km alergare, toate etapele depășite în 12 ore 47 minute. A fost ceva cu totul diferit de ceea ce trăisem până atunci. O explozie de adrenalină și euforie. Am primit plăcere pe parcursul întregului traseu, fiecare kilometru înotat, pedalat și alergat. Chiar și atunci când la proba de alergare, la kilometrul 24, m-am oprit și am mers la pas. Eram bucuroasă că am reușit să particip la acest concurs”, a mărturisit ea, pentru www.sporter.md.

Ana a spus că, cel mai mult, pe lângă sponsori, la această cursă, au ajutat-o cei dragi. „Prietenii și cunoscuții care au încredere în mine și mă susțin în tot ceea ce fac chiar în cele mai dificile momente precum a fost cel în care, înainte de cursă, în zborul spre Tallinn mi s-a pierdut bagajul în care era echipamentul pentru cursă”, a povestit sportiva.

În 1 septembrie curent, Ana Cazacu urmează să finalizeze cursa de ultra-triatlon din Elveția.

De menționat că, Ironman este un termen american care definește o probă pe distanțe mari la triatlon. Proba Ironman constă din trei probe: Înot pe 3,86 km (2,4 mile), Ciclism pe 180 km (112 mile), Maraton pe distanța de 42,195 km (26,2 mile).

SHOK.md


APR 20, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...