[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Când ea vrea – spune, CÂND O ÎNTREABĂ… Prezentatoare TV: „…la ce bun ...
Tany Vander – INDIGNATĂ: Trebuia să filmez o emisiune, dar am plecat… ...
VREA SĂ MAI SLĂBEASCĂ! Interpretă: „Pe data de 19 aprilie aveam cu ...
Horoscop 4 iulie 2020. Relaxare şi timp preţios petrecut în familie

Ana Danilescu – MIREASĂ. Detalii din cea mai deosebită zi! FOTO EXCLUSIV//

Jurnalista Ana Danilescu a acceptat să povestească, pentru SHOK.md, despre ziua în care a decis să pornească pe drumul vieții alături de alesul inimii sale, Pavel Bodeanu.

De ce au ales să evadeze tocmai pe meleagurile Spaniei, cine le-a fost martori în cea mai importantă zi din viața lor, dar și multe alte lucruri interesante, inclusiv și fotografii – puteți afla și vedea mai jos:

„Cererea în căsătorie a avut loc în decembrie, pe malul râului Nistru. S-a întâmplat atât de spontan şi neaşteptat, iar noi am decis să păstrăm acest moment doar pentru noi. Acum port două inele – cel de cununie şi cel de logodnă. Istoria lor este la fel de interesantă. Cel de logodnă a ajuns pe mâna mea tocmai din Australia, iar inelele de căsătorie au venit tocmai din Florida. Iar de asta s-a ocupat Pavel, iată de ce mai repet că am încredere totală în gusturile soţului meu.

Pe coasta oceanului Atlantic am decis să ne unim destinele pe vecie şi să ne cununăm religios. Coincidenţa a fost ca în acest an, locaţia pe care am ales-o, să poarte titlu de Capitală Culturală Europeană. San Sebastian cunoscută ca şi Donostia, se află în Țara Bascilor, la doar 60 de kilometri de granița cu Franța. De altfel, i se mai spune „micul Paris” al Spaniei. Anume acolo într-o biserică ortodoxă ne-am şi cununat.

Ne-am dorit o ceremonie intimă, iată de ce martori ai acestui eveniment au fost naşii de cununie Elena şi Denis Graur, fratele meu împreună cu logonica lui şi desigur munţii şi oceanul.

La capitolul vestimentaţie nu ne-am ghidat după ultimele tendinţe. Am purtat o rochie superbă, care a stârnit admiraţia trecătorilor, şi care mi-a fost împletită cu multă răbdare şi iscusinţă de soacra mea, Lidia. Bărbaţii şi-au asortat ţinutele cu papioane şi bretele în carouri.

Buchetul a fost o adevărată explozie de miros, culoare și aici am avut deplină încrede în gusturile lui Pavel. Am trăit un moment unic care ne-a marcat, cu siguranţă, pe tot restul vieţii.

Desigur că părinţii ştiau de intenţia noastră, evident că şi-au dorit să fie şi ei alături, iată de ce planificăm să dăm în toamnă o petrecere care să-i adune pe cei mai dragi şi apropiaţi”.

SHOK.md le dorește casă de piatră!

danilescu (1) danilescu (2) danilescu (3) danilescu (4) danilescu (5) danilescu (6) danilescu (7) danilescu (8)

Natalia MORARU


IUL 13, 2016 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...