[ X ]
FRESH
Nicole Kidman a purtat cea mai neobișnuită rochie la Critics’ Choice ...
Proprietarul unui local din centrul capitalei – ENERVAT LA CULME: ...
GATA cu blondul! Interpreta Dianna Rotaru s-a făcut…ROZ! FOTO//
Nu doar ea e CUNOSCUTĂ…deja! Polițistul, devenit VEDETĂ peste noapte, ...

Ana Platonov, despre IUBIRE: „Cel mai frumos gest s-a repetat de 3 ori și este admirat zilnic prin cei trei copii”

Femeia de afaceri Ana Platonov sărbătorește Ziua Îndrăgostiților atunci când dorește, adică în fiecare zi. Pentru SHOK.md, ea a vorbit despre iubire, sărbători, persoana ideală, dar și despre gesturi deosebite.

„Chiar nu ne ținem de asemenea sărbători… Le avem pe-ale noastre: perioada când ne-am cunoscut, aniversarea căsătoriei, zilele venirii pe lume a copiilor noștri… Orice sărbătoare, cred, este, în primul rând, în suflet. Iar sărbătoarea a două suflete pereche poate fi numai împreună, numai în intimitate și numai așa cum își doresc ei.

Pentru mine, iubirea înseamnă foarte multe valori și sentimente, luate la un loc. E un soi de cocktail, tare plăcut, dar în care mereu trebuie să mai adaugi ceva. Și tandrețe, și recunoștință, și afecțiune, și acceptare, și multe multe…

Cred că, din partea mea, cel mai frumos gest s-a repetat de 3 ori și este admirat zilnic prin cei trei copii, pe care i-am născut. La fel și din partea soțului meu – cel mai mare cadou au fost copiii noștri, iar susținerea și încurajarea zilnică, la bine și la greu, sunt al doilea cel mai important lucru pentru armonia și chimia pe care o numim iubire.

Cel mai nebunesc gest este nebunia iubirii, în fiecare clipă. Dar dacă vreți, la modul concret, aș fi gata pentru iubire să fac/nasc mulți copii, asta dacă pentru cineva trei nu sunt deja mulți (râde).

Dacă ar exista perfecțiune, oameni ideali, cupluri perfecte alea nu ar fi, de fapt, cupluri, nu ar ajunge să fie familii și să trăiască cu frumusețea și „nebunia”, cu graba și cu lenea, cu acceptarea și cu uitarea, adică cu de toate. Fără anumite mici momente, care fac un cuplu sau o relație imperfectă, nu cred că acea relație poate evolua”, a menționat femeia de afaceri.

SHOK.md

foto: VIP Magazin


FEB 14, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...