[ X ]
FRESH
Meghan Markle o sfidează din nou pe regină. Decizia care a înfuriat ...
MEZINUL familiei a împlinit 3 anișori! Irina Kovalsky: „Sunt sigură ...
Are 22 de ani și 48 de kilograme! Olivia Manoli – CEA MAI SEXY FEMEIE, ...
Carla’s Dreams și MANELE – credeai că e IMPOSIBIL? Nu, nu e – uite ...

Anatol Șalaru, de ZIUA sa de NAȘTERE: „M-am trezit singur…”

Ex-ministrul Anatol Șalaru și-a sărbătorit, ieri, ziua de naștere. Politicianul a împlinit 55 de ani.

Omagiatul a mărturisit, în cadrul emisiunii „O Seară Perfectă”, că felicitările au curs încă de la ora 1 noaptea. „Nu am reușit să răspund la toate, am primit sute de mesaje și apeluri aici și din Europa. Foarte multe din România și Italia”, a declarat el.

Anatol Șalaru a spus că a primit de la fiica sa un cadou special. „Fata mea mi-a împletit o brățară-tricolor. Mai am una, care deja e uzată, și a decis să împletească una nouă. O să o primesc sâmbătă, când plec la București, dar mi-a arătat video”, a spus el.

Ex-ministrul a amintit că familia sa locuiește la București, așa că sărbătorește cu prietenii. „M-am trezit singur, toată lumea e la distanță, dar e bine așa. Toți s-au obișnuit. Eu prețuiesc singurătatea, pentru că de multe ori am luat decizii fiind singur, care m-au ajutat mult în viață. Voi sărbători seara, cu prietenii, într-un restaurant mai modest”, a mai spus Șalaru.

Totodată, el a spus că atunci când ești într-o funcție ai mulți prieteni, iar când pleci – vezi cine îți rămâne alături. „Prietenii mei adevărați toți au rămas”, a precizat politicianul.

SHOK.md


FEB 8, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...