[ X ]
[ X ]
FRESH
SARBĂTOARE MARE în familia Președintelui: La Mulți Ani, Vlad! Ești ...
Salma Hayek are aceleași probleme ca toate femeile: ”Când eram slabă…”
A locuit 8 ANI în Marea Britanie și S-A FILMAT în mai multe producții! ...
Adrian Ursu și Irina Negară – VACANȚĂ DE VIS în SUA: „Știu că o să ...

Andra și Frații Advahov vor susține UN CONCERT TRADIȚIONAL la Chișinău! Află CÂT costă biletele!

Artista din România Andra, alături de Fraţii Advahov, pe 10 și pe 11 aprilie 2019, va susţine un concert TRADIȚIONAL, informează SHOK.md.

Potrivit descrierii evenimentului, concertul va fi la Palatul Național din Chișinău la ora 19:00.

Andra este una dintre cele mai iubite artiste a momentului din România, iar fiecare concert înseamnă voce, muzică, emoții la superlativ, o producție extraordinară și o experiență de neuitat pentru spectatori.

Muzica populară este prima dragoste pentru Andra. Este primul gen muzical pe care l-a încercat la îndemnul tatălui și fratelui. Albumul ei de muzică populară, „De la frate la soră”, a avut vânzări record și a primit Discul de Platină.

De când a lansat primul single, acum 17 ani, și până în prezent, Andra a lansat 13 albume și a câștigat Discuri de Diamant, Platină, Aur și Argint pentru vânzările materialelor discografice.

De asemenea, deține numeroase premii pentru vocea și performanțele ei, printre care „Cea mai bună solistă”, „Cea mai bună voce feminine” sau „Cel mai iubit artist”, reușind să rămână în topurile muzicale de când s-a lansat. „Inevitabil va fi bine”, „Iubirea schimbă tot”, „Sudamericana” și „ Nos Fuimos Lejos” sunt doar câteva hituri care au ajuns la inimile și în sufletul fanilor, iar colaborările cu artiştii naţionali şi internaţionali de renume, precum Ştefan Bănică, Marcel Pavel, What’s Up, Marius Moga, Pachanga, Enrique Iglesias ș.a. au adăugat farmec în fiecare piesă, devenită hit!”, se mai spune pe Facebook.

Biletele costă între 350 și 890 lei.

Cristina TOMAC


FEB 4, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...