[ X ]
[ X ]
FRESH
Ce bine arată Adriana Lima în costum de baie! Supermodelul de 38 de ...
Planifică să lanseze PRIMUL ALBUM SOLO! Igor Strib: „Am realizat 10 ...
Anastasia Fotachi – ÎN COSTUM DE BAIE! Reacții: „Prea tare ai slăbit!” ...
Miss Moldova 2016 a împlinit 20 de ani. La petrecere a purtat SANDALE ...

Andrei Năstase – CU FAMILIA: „Cea mai scumpă, eternă și sacră valoare pentru mine” FOTO//

Andrei Năstase, președintele Platformei Demnitate și Adevăr, de Ziua Familiei, a publicat o imagine cu familia sa, informează SHOK.md.

„Valorile noastre tradiționale, Credința Creştină, Familia sunt și valorile mele. Sunt chezașia veșniciei dintre generații, dintre trecut, prezent și viitor.

Familia mea este cea mai scumpă, eternă și sacră valoare pentru mine. Îmi iubesc copiii până la Doamne, Doamne și înapoi, cum zice și Mama mea. Știu că și voi, dragii mei prieteni, simțiți la fel. Și știu cum e să fii nevoit să stai departe de familie și să numeri zilele până îți vei revedea din nou oamenii cei mai dragi din lume măcar de sărbătorile noastre tradiționale. De aceea, în această zi de conotație internațională – Ziua mondială a Familiei – vă doresc din inimă să vă bucurați de căldura ei, să fiți mereu cât mai aproape de copii și părinți, să nu mai cunoașteți drumurile triste ale pribegiei, să fiți sănătoși și să vă împliniți cele mai frumoase vise. Aici, ACASĂ, în Familie”, a scris Năstase, pe Facebook.

60232722_465114684230868_4906885915319730176_n

SHOK.md


MAI 15, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...