[ X ]
[ X ]
FRESH
De 1 face DESIGN VESTIMENTAR! Felicia Sîrbu și-a deschis showroom: ...
Dianna Rotaru reiterează că NU S-AU DESPĂRȚIT: „E o pauză foarte dorită ...
Fiul unei interprete are 27 DE NANI: „Cumetrii noştri sunt oameni ...
Cum arăta Lidia Buble în copilărie. Fanii s-au amuzat teribil când ...

Andrei Năstase, DE ZIUA FRATELUI SĂU, Vasile: „Badea rămâne cel de la care zilnic învăț lucruri bune”

Vasile Năstase, jurnalist și fost deputat, ieri, și-a sărbătorit ziua de naștere – a împlinit 56 de ani. Cu această ocazie, fratele său, Andrei Năstase, liderul Platformei DA, i-a transmis și un mesaj virtual, informează SHOK.md.

„Când semna, alături de alți deputați curajoși, Declarația de Independență a Republicii Moldova, încă nu eram plecat la Facultate, în România! Mândria pe care o aveam că Fratele meu mai mare era la acea vreme cel mai tânăr deputat al Parlamentului țării mele nu pot nici astăzi să o măsor în cuvinte.

Și astăzi, deși anii un trecut peste amândoi, Badea rămâne cel de la care zilnic învăț acele lucruri bune pe care doar un frate mai mare știe întotdeauna să ți le spună.

Astăzi este ziua lui, împlinește încă un an de viață. O viață dedicată fără nici o ezitare DREPTĂȚII, ADEVĂRULUI și dreptului la libertate a poporului pe care-l slujim amândoi cu devotament și credință. Așa suntem amândoi, așa am fost crescuți și educați. Altfel nu știm să fim! La mulți ani, Vasile-Andrei!”, a scris Năstase, ieri, pe Facebook.

 

nastase

SHOK.md


OCT 17, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...