[ X ]
FRESH
Gafă marca Donald Trump. Președintele american și-a lăsat soția în ...
A vorbit despre PERIOADELE COMPLICATE! Anastasia Lazariuc: „De câteva ...
Valeria Lungu – din nou, EROINĂ în noul videoclip al mamei sale! Victoria ...
Dakota Johnson a îngrozit publicul! A apărut super sexy, dar cu păr ...

Andrei Năstase S-A ACCIDENTAT. Află cum s-a întâmplat!

În dimineața acestei zile, Andrei Năstase, candidatul comun al forțelor pro-europene și antioligarhice la funcția de primar general al municipiului Chișinău, a participat la o competiție de fotbal, unde a jucat pentru echipa Platformei Demnitate și Adevărul, informează SHOK.md.

Într-o apariție live pe rețelele de socializare, liderul DA s-a referit la impactul sportului în viața sa, la profesorii săi de sport, dar și la importanța dezvoltării bazei tehnico-materiale a sportului, inclusiv la necesitatea extinderii terenurilor, sălilor de sport la nivelul orașului si al suburbuiilor.

„Astăzi am dat mai multe pase de gol, iar colegii noștri au marcat. Am fost și sunt un om al construcției, inclusiv în jocul de fotbal. Îmi place și joc hanbal, baschet, volei, fotbal. Mă definesc ca om de echipă și asta contează cel mai mult”, a declarat Năstase.

Liderul Platformei DA a anunțat, în cadrul intervenției sale în direct, că, în timpul meciului de fotbal, a suferit o entorsă la picior, dar, cu toate acestea, va continua întâlnirile cu oamenii.

Din postarile sale ulterioare pe Facebook și a echipei sale se vede că, ulterior, Andrei Nastase s-a deplasat la Durlești și Ghidighici unde a avut întâlniri cu locuitotii acestor suburbii.


SHOK.md


APR 29, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...